Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oszczercy odszczekują kalumnie |
niema potencjału na druga ligę ,trzeba zacząć od wychowankow i pograć w 3 lidze. to co się obserwuje na meczach ŁKS, TO NUDA.TRZEBA PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM PIŁKARZOM PRZYJEZDNYM I GRAC TYLKO SWOIMI WYCHOWANKAMI W III -CIEJ LIDZE. I JAK BĘDZIE ODPOWIEDNI POZIOM I DOBRE MIEJSCE W TABELI ,Z MAŁA STRATA DO LIDERA NA KONIEC RUNDY, TO WTEDY MOŻNA MYSLEĆ O TRZECIEJ LIDZE ,I WTEDY MOZNA ZASILIĆ DRUZYNĘ PAROMA DOBRYMI PRZYJEZDNYMI PIŁKARZAMI WYBRANYMI PRZEZ TRENERA(DECYDUJACY GŁOS) NA ODPOWIEDNIE POZYCJE.ALE WTEDY POWINIEN BYĆ ODPOWIEDNI TRENER , BO CI CO W TYM REGIONIE SIE KRECĄ TO JUŻ SĄ OKLEPANI.TAKIE JEST MOJE ZDANIE. I JESZCZE JEDNO-BARDZO DOBRZE W TEJ CHWILI WYGLADA W ŁOMŻY SZKOLENIE MŁODZIEŻY,ŻEBY TAK JESZCZE NASZE WŁADZE WIECEJ SIĘ W TO ZAANGAŻOWAŁY.POZDRAWIAM.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oszczercy odszczekują kalumnie |
maruda... i kto to mowi hahahaha PO CO WYZWISKA o sobie to nie pomyslales??????????????????????
|
|
Taki swojego rodzaju "współczesny Jezus", których ostatnimi czasy pełno się zrobiło, np. Dynamo w Anglii, który śmiga po wodzie i robi sztuczki, które pokazują na Discovery ale naukowcy w żaden sposób nie potrafią wytłumaczyć tego fenomenu.
|
|
Kurcze Jacku to tylko pogratulować dziadka z taką emeryturką to fiu fiu.A jak chodzi o skarbówkę to chyba nie ten organ ma zwalczać "ŁAPÓWKARZY" ale tak szczerze to troszeczkę i nasza wina bo przyzwyczaiło się do "WDZIĘCZNOŚCI LUB OPIEKUŃCZEGO TO I LEKARZE DRĄ'' pytanie tylko poco NFZ i przysięga chipokratesa (czy to się pisze przez samo h nie wiem) ale no trzeba przyznać że jak te składki NFZ które wydziera nasze itak rozkradzione państwo nie było zabierane z naszych pensji to wiele osób byłoby stać na leczenie prywatne :) ale kraj mamy jaki mamy i drogi ze smoły zamiast asfaltu i życie dalej się toczy jak to mówią aktualnie nie którzy "ABY DO WIOSNY POTEM DO LATA)
|
|
Nikt, kto poważnie podchodzi do tematu, nie napisze Tobie co i jak.. Najlepiej udać się samemu na poradę i będziesz wszystko wiedzieć. I nie słuchaj p** głupot o adwokatach z innych miast. Znam wielu ludzi, których sprawy prowadzili nasi łomżyńscy adwokaci, m.in ww, i nie grało to roli i sprawy wygrywali. To takie szukanie punktu zaczepienia, co by narobić, aby ktoś nie miał lepiej. lolek1122 jakieś przykłady? Widzę, że masz spore rozeznanie cenowe. Czy tylko szczekać potrafisz? :)
|
|
też to zauważyłam...w Wygodzie od jakiegoś czasu błąka się chyba z 6 piesków.Wszystkie mniejsze...jeden z pewnością ma niecały rok.Widziałam że ludzie je dokarmiają.Nie wiem jak będzie zimą.Strasznie to wygląda :(
|
|
793194438 zadzwoń to jest numer do Adama z hali on napraiwa komórki. Powinien miec nr do tamtego pana od komputerów
|
|
Najwiecej na 31 grudnia ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |