Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto chce zabrać POlakom 500+..? |
diaesirae: może innym razem skorzystam z niego :P kamin60 i Matrcin1234 : dzięki :) :) :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto chce zabrać POlakom 500+..? |
Skad Pani wie o tej rodzinie?
|
|
Tam trzeba zawiść i jeszcze wczesnej uzgodnić czy w danym dnu łaskawie przyjmą a Zambrowie w ramach akcji "Graty z chaty" Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej będzie zbierać sprzęt wystawiony przed posesje oraż postawiony koło śmietników (ogłoszenie na www. superlomza.pl)
|
|
Znacie jakiegoś majstra, który mi zajrzy w pralkę i ją uzdrowi? :) Oczywiście takiego, który zażyczy sobie mniej niż połowę wartości pralki :P bowiem usterka jest drobna. W razie możliwości poproszę o namiary (nr tel, nazwisko). Z góry wielkie dzięki.
|
|
Polecam ci pana ktory przyjedzie do domku i zna sie na rzeczy,zadzwon do niego 515154676
|
|
Pan Obrycki 696105255
|
|
babka zap......aj po piwo
|
|
Hoho :D a ja płaciłem 60 zł za kanał a leczenie przebiegło bardzo profesjonalnie. 1000 zł? :D
|
|
U mnie było po 70 zł za kanał, 20 zł znieczulenie i 80 zł plomba. Kasia..
|
|
polecam 787668228
|
|
na kazańskiej jest oddział izby lekarskiej jeżeli znasz nazwisko lekarza złóż oficjalną skargę
|
|
jak masz ten internet na umowę to weź umowę do ręki i tam będziesz miał w umowie podany login i hasło, wykorzystaj je do zalogowania się na portalu orange.pl, jak już się zalogujesz poszukaj zakładki stan konta i dostępne środki czy coś w tym stylu i tam będziesz miał podanby transfer w kb
|
|
Proszę Was o jakieś namiary na dobrego, taniego dentyste(taki co np zrobi kanał w cenie 240zł)...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |