Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biedny jak Rockefeller |
Żadnej kasy nie dostają..... są tylko przyjaźnie nastawieni na niepelnosprawnych, a robic trzeba jak normalny pracownik, nie ma żadnych ulg za wyjątkiem 2-ch przerw po 15 minut i nie zatrudniają cibie po godzinach, to tyle ,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biedny jak Rockefeller |
ale marudny starasz się być! posłuchaj głosu kobiet, co na ten temat do powiedzenia mają, a na naukowców raczej nie licz! oni bardziej teraz skoncentrowani na gromadzeniu ładunków jakiś wybuchowych i szkoleniu dywersantów jakichś, a nie na głupkowate posty Twoje odpowiadać będą o jakiejś tam "du..e Maryny"! marudo! przecież z inteligencji się łomżyńskiej wywodzisz!
|
|
Myślę ,że coś tam kręci.Hihhihii Z ciekawości raczej nie,ale może ....Hmmm ale Ty lubisz sex,wątpię żeby kobiety to lubiły,chyba ze są rozlazłe;(Więc sama nie wiem..
|
|
Według Mija wszystko opiera się na badaniach naukowych :):) A że ja jestem dociekliwy, więc chcę się upewnić czy sex to bezpieczna zabawa więc jej zapytałem . W zwiazku z tym że nie udzieliła mi odpowiedzi, doszedłem do wniosku że jednak jest niebezpieczny i pie...le to całe bzy..kanie :):):)
|
|
Może ktoś jedzie na lotnisko Okęcie 15-go grudnia o godz 10-tej rano?
|
|
no to szczęściarą jesteś!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |