niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pawłowicz znowu peron odjechał..

wlacz radio to bedziesz wiedzial

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pawłowicz znowu peron odjechał..

Olivia bo w Łomży właśnie nikomu nic się na NFZ nie chce, ja umawiałam się na wizyty na NFZ, czekałam po 4 tygodnie a jak przyszło do wizyty to wyszło na to, że i tak muszę dopłacić 80zł - czyli praktycznie tyle co prywatnie. do Białymstoku zadzwoniłam w środę, wizyta była już w poniedziałek, musiałam tylko zawieść dowód ubezpieczenia i nikt nawet nie wspomniał o dopłacaniu. jedyny mankament to, to, że trzeba dojechać - a od tej dentystki wiem, że leczenie kanałowe jest refundowane w ciąży, bo po pierwszej ciąży miałam niestety 2 zęby do leczenia kanałowego i płaciłam 280 zł za ząb (tylko to było 3 lata temu). wiadomo, jak czegoś NFZ nie refunduje to i tam Ci za darmo nie zrobią - np. korony, ale cena w Łomży jaką usłyszałam to ponad 1600 zł a w Białymstoku 600zł. zawsze warto zadzwonić i się dowiedzieć. nie masz nic do stracenia.

He he....
W pierwszym komunikacie stało jasno, że sprawdzono 90 plików, znaleziono 0 zagrożeń.......

Ogrodzenia Tarnowscy w Budach Czarnocki bardzo dobrej jakości 884 886 969

Te forum to coraz wieksze dno, kiedyś człowiek mógł normalnie sie wszystkiego dowiedzieć, z kims pogadać, a teraz usiadzie banda szczyli i potrafi tylko głupoty pisać!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org