Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielka fala LGBT nadciąga nad Polskę |
im więcej miejsc do pracy tym lepiej:) _________________________ www.student.lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielka fala LGBT nadciąga nad Polskę |
Jestem za promowaniem, może ktoś się wybije __________________________ www.student.lomza.pl
|
|
a widzisz stachu! "lepsiejsza jezdem"! ja słowik j. polskiego na pamięć się nauczyłam, a Ty, jak nie umiałeś widelcem się posłużyć, tak i nie umiesz! jedno co potrafisz, to tylko o kebabach pisać! tak trzymaj! miszczu kebabofy!
|
|
i się pogodzą! za jakieś 2-3 odcinki, wszyscy z m-jak miłość, w Łomży, ze stachem, na kebabie się spotkają, w drodze na Mazury! już płacąc,oglądałam!
|
|
|
No właśnie NIE wszyscy sprzątają. Proszę też nie mieszać podatku (opłaty) za posiadanie psa ze sprzątaniem po nim. To przeca nie ma ze sobą nic wspólnego... Pozostaje jeszcze kwestia wyegzekwowania tego podatku, ale to już dla naszych urzędników nieosiągalne, niestety. Pozdrawiam.
|
|
Nie jestescie ani smieszni ani zabawni;] no ale... co ja zrobie...
|
|
Ojciec ja wiem o co chodzi, ale w dzisiejszym świecie nie można mieć wszystkiego: zbytu, podatków i pracy dla miejscowych. ***** ***
|
|
Edvard18 trafna uwaga!! :) popieram. rudy błazen z druhem
|
|
To fajnie.W końcu wezmę się do roboty z nauką ;o
|
|
Nie do SM, bo działa tylko w Łomży. Wyłącznie na policję.
|
|
|
|
Czyli rozumiem że DeDietrich i Junkers mają dobry dostęp do serwisu. A czy kondensacyjny warto? No nie wiem. Jest 2 x droższy. Zastanawiam sie nad tradycyjnym z zamknętą komorą spalania. Oby tylko udało sie takiego do komina podłączyć. Bo to przeróbka starej kotłowni węglowej będzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |