Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chciała ale góvvno jej PO_wiedziano... W związku z tym kobieta wypadła |
Co masz na myśli? to że na stronie jest mało artykułów? czy coś innego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chciała ale góvvno jej PO_wiedziano... W związku z tym kobieta wypadła |
Dedikos bawisz się w gry słowne czy jesteś niedorozwinięty?? Strona cienka i tyle... Niedopracowana i mało przejrzysta (nie rozumiesz co to znaczy "czytelna", więc pozwoliłem sobie użyć słowa przejrzysta). Doceniam Twoją aktywną kampanię reklamową, ale wg. zasady marketingu, najpierw musi być produkt, a później kolejne kroki. Obecny rynek jest zalany stronkami z ogłoszeniami i ciężko się w nim przebić, dlatego też jako pracę domową ustal sobie przejrzenie najpopularniejszych, dobrze prosperujących portali ogłoszeniowych. Oczywiście życzę Ci powodzenia, ale z takim "potencjałem" może być ciężko.
|
|
Re: chciała ale góvvno jej PO_wiedziano... W związku z tym kobieta wypadła |
co do mego wykształcenia mam maturę i nie tylko ale pracowałam 30 lat w służbie zdrowia i widziałam wiele .Nigdy nie było zastrzeżeń do mojej pracy ,przez 30 lat nie popadłam w żaden konflikt z pacjentem ani z pracodawcą ludzi traktowałam z szacunkiem ,nie patrzyłam na ich ubiór,złą gramatykę,poprostu w Gdańsku uczono nas że ta praca jest służbą i w pracy stosowałam zasadę przedewszystkim nie szkodzić a pomagać.Jeżeli obraziłam kogokolwiek to przepraszam ,ale nie powiecie mi że mi że rzucanie ksiązeczką rumowską przez lekarza jest czymś normalnym i kulturalnym ,albo prośba o zrobienie zdjęcia rtg ,lekarz odpowiada przecież zdjęcie nie uzdrowi ,a tam okazuje się jest ropień płuc zagrażający życiu .Tych przykładów mogę podać wiele dotyczących mnie i mojej rodziny nie opieram się na innych relacjach, gdyż piszę czego sama doświadczyłam osądzcie sami .Jestem zdania , że komuś nie odpowiada praca w służbie zdrowia powinien zmienić zawód .Ostatnio jena z pielęgniarek tak mi w życiu nawiwijała że przepraszała mnie chyba godzinę,nie moge o tym napisać dokładnie i nie będę wyciągała konsekwencji bo uważam ,że niektórzy są niereformowalni.CO do krytyki pod moim adresem przyjmuję ją z pokorą .Nie pracuję już gdyż nie mogę ale bardzo dużo pomagam chorym dzieciom z całej Polski harychatywnie szczególnie po wypadkach i z MPD .POZDRAWIAM.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |