Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak kościół zaszczepiał tzw. chrześcijaństwo |
tez bym zjadła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak kościół zaszczepiał tzw. chrześcijaństwo |
a niech oleśkatw nam jeszcze poda ilem to nasze sonsiady z zachoda , we w prucenrach wiencej od nas zarabiajom! 1/4 ichnich zaropkuw bym posiedła, tobym tyz kupiła, bo interneta posiadła!
|
|
gielda-lomza.pl Ja zrobiłem coś takiego. Jak ktoś jest zainteresowany prowadzeniem takiego portalu to zapraszam do zakładki kontakt ___________________________________ student.lomza.pl
|
|
znaczy się tylko w jednym bloku w chwilio obecnej istnieje funkcjonująca instalacja AZART i można ja włączyć i korzystać z telewizji cyfrowej. No to niezłą decyzję ktos podjął parnaście lat temu. W sumie mamy w tej sytuacji monopol telewizji kablowych . W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Dokladnie, w dzisiejszych czasach facet, ktory sie bawi kobietami to jest gosc. A facet, ktory jest porzadny to jest mieczak i dziewczyny go postrzegaja jako lamusa. Sa tez porzadne dziewczyny, tylko gdzie one sie ukrywaja.? Odnosnie tematu - nie ma facetow idealnych, nie ma kobiet idealow. Trzeba umiec dojsc do kompromisu. Jest duzo porzadnych mezczyzn, tylko dlaczego kobiety szukaja i ingeruja sie w zwiazki z tymi (bawiacymi sie zyciem) facetami.? A potem placza i sie tna zyletkami... Heh nigdy tego nie zrozumiem. Byc moze kiedys kiedys jesli dozyje 40 lat, moze wtedy zmieni sie moje myslenie i postrzeganie tego wszystkiego. Pozdrawiam. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |