wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łukaszenka uPOkorzył PiSlamistów

Porody w Łomży oraz oddział nie zmieniły się zupełnie chyba od czasów Gierka.:) Lekarze, jak już wspomniałam nie słyszeli chyba że "medycyna poszła do przodu". Ordynator (fanatyk) nie chce robić cięć cesarskich nawet w przypadkach zagrażających życiu dziecka. Nie daj Bóg trafić na jego lub pana doktora P..j..a dyżur. Do porodu (oczekując na rozwarcie) trzeba leżeć, gdzie jak wiadomo od tych metod odeszło się już parę lat temu ponieważ dziecko ma "pod górę" do kanału rodnego i tym samym cierpienia matki się wydłużają. Nie można mieć przy sobie swojej położnej, gdzie w innych szpitalach jest to powszechna praktyka. W Łomży jak się trafi: jak jest dobrze to jest dobrze a jak jest źle to lepiej uciekać. Dlatego ja zdecydowałam się na poród w OSTROŁĘCE i nie żałuję. Nie ma rejonizacji, dlatego też nie był to żaden problem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łukaszenka uPOkorzył PiSlamistów

No jestem zorientowany pierwsze instalacje byly na senatorskiej gdzie miedzy innymi pracowal kubus,byl tam jedynym chlopakiem ktory mial jakies pojecie o gazie mial wtedy jakies 18 lat teraz ma panad 30 i dalej jest w tej branzy wiec lata praktyki mowia same za siebie kazdy montuje gdzie chce i jak chce ale jesli mam wybierac wole doswiadczona firme ktora sie rozwija i idzie do przodu a nie stoi w miejscu kubus jako pietrwszy uzyskal homologacje na montaz diesla montuje gaz nawet w tirze jak masz taka ochote to o czyms swiadczy nie mowie ze ktos jest gorszy kwestia wyboru ty placisz i wybierasz ja tylko pisze co wiem sam tez chcialbym swiadomie podjąc decyzje i juz jak mam zainwestowac pieniadze to chce je zainwestowac dobrze w zwiazku z powyzszym szczerz i bezmiennie polecam K U B U S I A pozdro dla wszystkich

STRANSKY

No jestem zorientowany pierwsze instalacje byly na senatorskiej gdzie miedzy innymi pracowal kubus,byl tam jedynym chlopakiem ktory mial jakies pojecie o gazie mial wtedy jakies 18 lat teraz ma panad 30 i dalej jest w tej branzy wiec lata praktyki mowia same za siebie kazdy montuje gdzie chce i jak chce ale jesli mam wybierac wole doswiadczona firme ktora sie rozwija i idzie do przodu a nie stoi w miejscu kubus jako pietrwszy uzyskal homologacje na montaz diesla montuje gaz nawet w tirze jak masz taka ochote to o czyms swiadczy nie mowie ze ktos jest gorszy kwestia wyboru ty placisz i wybierasz ja tylko pisze co wiem sam tez chcialbym swiadomie podjąc decyzje i juz jak mam zainwestowac pieniadze to chce je zainwestowac dobrze w zwiazku z powyzszym szczerz i bezmiennie polecam K U B U S I A pozdro dla wszystkich

rudy błazen z druhem

Witam
Piszę, żeby ostrzec przed (najprawdopodobniej) osobami roznoszącymi ulotki, np sklepu rossman itp. z tego co się dowiedziałem akurat te ulotki roznosi firma z Wołomina. Ludzie ci codziennie roznoszą ulotki w innym mieście, dlatego mogą czuć się bezkarni.
Wracając do tematu. Wczoraj moja siostra gdy wychodziła z domu zajrzała do skrzynki pocztowej i zauwazyła, że jest paczka (była to duża koperta bąbelkowa). W między czasie moja mama otworzyła domofonem drzwi ludziom którzy właśnie roznosili ulotki. Gdy siostra wracała, chciała wyjąć paczkę, ale zauważyła, że klapka od skrzynki jest wyłamana, a paczki oczywiście nie było. Zadzwoniłem więc do kolegi, który bardzo długo roznosi ulotki i wie kto co i gdzie roznosi. Okazało się, że te ulotki które były w środku roznosi jakaś firma z Wołomina i że każdego dnia osoby są wymieniane (raz w jednym mieście raz w innym).
Czy sprawę warto zgłaszać na policję, czy oni coś z tym zrobią??
Paczka była warta ok 40 zł.

Konsul2 popieram w całej rozciągłości trzeba tępić chamskich gnoi

Kasia..

adaho brawo tych gnoi należy tępić nie wiem dlaczego ale wielu już miało przygodę z BKL bez względu na pogodę ci ludzie chyba nie potrafią przestrzegać przepisów i zachować kultury(oczywiście nie wszyscy) więc nie bez powodu BKL otżymał Byle Komu Loda ja też miałem przygodę z BKL-em który uciekł z miejsca zdarzenia ale gnojek miał pecha bo spisałem numer i miałem świadka,należy tępić takich gnoi i srogo karać bo każdemu może się zdarzyć ale nie uciekaj pało!!!!!!!!!!!!!

Nie ważne co to było i za ile. Kradzież to kradzież. A nóż widelec może policja będzie miała szczęście i odnajdą złodzieja?

rudy błazen z druhem

A mocno jeb*** ??

Jak wiesz,z jakiego sklepu były te ulotki to się dowiedz od nich kto się zajmuje kolportowaniem tych ulotek i że albo znajdą sami złodzieja (jak podasz dzień i godzinę) albo wnosisz sprawę na policję.

Wenu s medle na wyszynskiego..

Ja nie narzekam i też nie mialam lekarza ze szpitala..grunt to miłe podejście.. Rodziłam w styczniu i wtedy też była możliwość korzystania z gazu ale u mnie tak szybko odbyła się akcja porodowa, że nawet nie spróbowałam hehe i nie ma reguły, że pierwszy poród to trwa długoo..bo u mnie pierwszy raz i mega szybko było hehe aż polozne sie zdziwily
;) Oliwia a Tobie życzę takiego samego rozwiązania jak u mnie czyli szybkiego; i aby dzidziuś zdrowy był)

to może jeszcze raz spróbuj z tym zdjęciem? :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org