Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lustracja |
do bayana piszesz, ze chyba wszyscy potepiamy pedofili,ale wydaje mi sie, ze tego konkretnego probujesz w jakis sposob rozgrzeszyc wybacz nam, ale jestesmy zwyklymi ludzmi i, tu moge mowic tylko za siebie, nie patrze na tego czlowieka przez pryzmat kodeksu karnego, ale wlasnych odczuc-a wiec ten czlowiek jest dla mnie pedofilem nie dziw sie, ze ludzie reaguja agresywnie, ale to naturalne gdybysmy tak nie reagowali, oznaczaloby to, ze zatracilismy instynkt przezycia-bo kto, jak nie dzieci, to przezycie nam zapewnia gybysmy mieli pewnosc, ze sad wyda wyrok adekwatny do czynu... nie znam prawa, ale bym sie nie zdziwila, gdyby sie okazalo, ze nie pojdzie do wiezienia z powodu niskiej szkodliwosci spolecznej/hahaha/ pedofilia, w moim mniemaniu, to zbrodnia przeciwko ludzkosci, to zaprzeczenie naszej kultury i cywilizacji-jest ostro scigana na calym swiecie, a u nas... i, jesli moglbys, wyjasnij co masz na mysli piszac o niemieszaniu 2 stron tego samego medalu, bo nie rozumiem, co chcesz przez to powiedziec uwazam, ze sad w takim wypadku powinien ustalic kaucje zaporowa, tak czesto dzieje sie w stanach i przestepcy nie sa w stanie zebrac forsy na taka kaucje a o kastracji pisalam powaznie i nie nawolywalam do agresji-chcialabym, zeby to bylo usankcjonowane prawem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lustracja |
chcesz sprawiedliwości wymierz ją sam:-P taki rzart tak na prawde to nie wymierzajmy sami sprawiedliwości tylko co począć kiedy wymiar sprawiedliwości w polsce nie jest sprawiedliwy???
|
|
A jeszcze jedno startowalem na cwier mili legalnie w szymanach i bylem zadowolony bo zajelem dobre jak dla mniemiejsce. mam skromne czerwone autko i jak smigam po miescie to nikt nie chce sie ganiac ze mna bo albo nie umieja albo ma maly motorek nawet ostatnio ganialem sie z golfem vr6 i mail krucho. a ja mam tylko 1.8. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A co takiego będzie 1 maja? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
wolność na Białorusi będzie...ale hm napewno nie zostanie osiągnięta w tych wyborach, może za 4 lata, może za 8. Chodz wydaje mi się, że gdyby USA i Europa Zachodnia jasno postawiły Rosji ultimatum....coś w tej sprawie mogłoby się ruszyć. Wielu ludzi nie godzi się naa łukaszenkę, ale są niestety, i rzesze ludzi, które wierzą w podtęgę Białorusi. My przeszlismy komunizm więc wiemy czym jest propagadna...u nich niewykształcone masy tego nie wiedzą, dlatego media powinny realizować te programy. Polska pomaga i powinna nadal wspierać Białoruś. Naleciałości tego pier******** komunizmu musza kiedyś się rozpaść w drobny mak.
|
|
Proponuje dalej wybierac tych samych radnych, co siedza od lat, a napewno sie poprawi (im)! Puki co się eścigaja w zakazach z władzami woj.: markety - nasi radni trasa Augustów dla tirów - władze woj. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Polecił bym złożyć oficjalne zażalenie na piśmie do organu nadrzednego nad tymi paniami. Z dokładnym opisaniem sytuacji. Skoro paniom sie nie chce pracować - moze sie znajdzie inny ktoś z checiami do pracy i kompetęcjami.
|
|
bardzo mi przykro Reaper, że Tobie tatuś nie dawał samochodu :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Brak dobrej woli to rzecz charakterystyczna dla władnych tego miasta. Każdy, kto czuje, że ma choć kropelkę władzy, wykorzysta to nie po to, aby pomóc, ale właśnie po to, aby pokazać "Ja tu rządzę". Kłody pod nogi są rzucane z przyjemnością. Może przesadzam, nie jest tak wszędzie, ale czy nie miewacie podobnych odczuć? Kołtuneria i tyle. Takie miasto i tacy ludzie.
|
|
jakaś krajowa produkcja ?? :)
|
|
tragedia jeszcze troche takich carnych myli i targniesz sie na wlasne zycie -wtedy napewno rozminiesz sie z najceniejsza wrtoscia wlasnie z zyciem .niewiem co moze cie zmotywowac do jakiego kolwiek dzialania ale cos w zyciu trzeba robic i znalesc jakas droge dla siebie :) pozdrawiam trzymaj sie cieplutko i mysl pozytywnie moze potrzebujesz pogadac z kims :) tak juz zupelnie prywatnie zostawiam meila : uleczka_m@tlen.pl Zbych
|
|
Ostatnio widziałem, że po Łomży w godzinach wieczornych jeździ taka fajna, amrykanska zamiatarka. Normalnie jestem pełen uznania dla miasta. Szkoda że do zamiatania ma same dziury.
|
|
kwiecień lub maj Wizna, wakacje Nowogród (takie obecne plany)o te bitwy chodzi, w tamtym roku czesc naszych dzialaczy pomagala podczas wrzesniowej inscenizacji... ulus a po co ci MW jak ty i tak wyjezdzasz?? pozdrawiam W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
...choc mieszkam w lomzy od urodzenia uwazam ze lomzyniaki to buraki... CZYLI TEŻ JESTES BURAKIEM BUHEHEHEHEHHE PRZECZYTAJ SWOJE STWIERDZENIE JESZCZE RAZ I SIĘ ZASTANÓW BURAKU.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |