Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żydzi w Polin poza prawem |
Fantic ma w zupełności rację, obcokapitałowe banki, których raptem namnożyło się, zachęcają wysokim %,lub darmowym prowadzeniem konta. Ja jestem wiernym obywatelem i mimo trochę niższego standardu obsługi zostałem dalej w pko z rachunkami osobistymi,firmowymi i lokatą długoterminową i śpię spokojnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żydzi w Polin poza prawem |
najlepsza teściowa to taka na 102, tzn. 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią
|
|
Re: Żydzi w Polin poza prawem |
synowa Ty jezdeś? to zrup tak; podglondnij co ona, no ta tysciowa lubieje robić. na drutah robi, to Ty siem naucz tysz! gzondke uprawia? Ty tysz! syna pszytuli, to Ty tesz! a łona zobaczy, ze Ty to fszystko lepiej robisz, to do niej dotsze, że Cie naumniała! i siem ftedy otczepi ot Ciebie, do niej dotsze, ze sem synofom wyhowała! a jak to do niej nie dotsze, to dopiero ftedy gszybami jom potraktuj, tylko siem upefnij, zem fszyscy fiedzom, ze to ona te gszyby marinowła! i za tom porade 5 zl nie pszelewaj na konto co tamuj podali, a myślem, ze fanka sfoje konto na 1-rzym mniejscu fstawiła, coby Jej po tę 5 złotech przydasiu dafało!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |