Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Polacy, Rodacy. Powiem krótko. Jest źle i może być znacznie gorzej\" |
Wszyscy świetojeblili a nikt pewnie nie odda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Polacy, Rodacy. Powiem krótko. Jest źle i może być znacznie gorzej\\\" |
|
Re: \\\"Polacy, Rodacy. Powiem krótko. Jest źle i może być znacznie gorzej\\\" |
Z tego co wiem to dzieli pacjentki na swoje i nie swoje-te co chodziły do innego lekarza potrafi potraktować okropnie
|
|
|
ja rodziłam nie dawno temu i nie polecam długo leżałam w szpitalu i widziałam i słyszałam ale jako człowieka bo jako lekarza to nie podważam jego specjalizacji. Ale polecam dr.Sokoła z-ca ordynatora super lekarz naj ... w Łomży. Kasia..
|
|
a przez internet można grać nie wychodząc z domu? czy trzeba iść do punktu i tam dopiero..?
|
|
Re; fanka bocianka Wolisz kółko , krzyżyk czy trójkacik ? „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
ja to nie wiem ze wy macie wrogow na forum .. ja tyle czasu tu jestem i nie mam zadnych wrogow : ) i znam kilka osob realnie a jednak nie boje sie wypowiedziec sfego zdania... co to traktoru to ja nie posiadam ale mysle ze jak sie zrzucim na rope to i jakis rolnik nas spomorze .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |