Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie dla dekarbonizacji! Zbigniew Ziobro o obronie suwerenności i wiarygodności w polityce |
Spróbuj w Serwisie na Hali Targowej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie dla dekarbonizacji! Zbigniew Ziobro o obronie suwerenności i wiarygodności w polityce |
Zapewne to jest przyczyna.Dla mnie to bez różnicy rasowy czy też nie.No ale niestety adoptować nie mogę bo mam swoją kochaną przylepkę,której nigdy w świecie nie oddałabym nikomu innemu.Ale mam nadzieję że pieski znają dobre domki a jeszcze lepszych opiekunów.
|
|
Re: Nie dla dekarbonizacji! Zbigniew Ziobro o obronie suwerenności i wiarygodności w polityce |
|
|
fanka bocianka Twoja rada wymiata:) ile rzeczy naprawiło się już dzięki poczciwemu młoteczkowi..ehh
|
|
Ale żeby się wypowiadać, trzeba mieć niejako pojęcie o tym co się mówi, trzeba tego doświadczyć osobiście a nie oczerniać opierając się na jedynie na wypowiedziach osób trzecich. Wątek ten i cała ta sprawa w mojej opinii powinna być prowadzona przez osoby, które to dotyczy, a nie przez chłopaków, ojców matki czy babcie..
|
|
na google.pl jest tego pełno i nawet za transport kurierem ponoszą koszt. Polecam: Regenersis (Warsaw) Sp. z o.o. Janki, Al. Krakowska 38 05-090 Raszyn Telefon +48 22 720 10 20 Faks +48 22 703 41 99 e-mail: recepcja@regenersis.com ***** ***
|
|
Pewnie jak każdy lekarz. Ale jednego dr nie można zarzucić. Braku profesjonalizmu. W szpitalu nie dzieli pacjentek na "swoje" i "nie swoje" Wszystkie traktuje jednakowo. To zasłyszana opinia - i to nie od jednej osoby.
|
|
shastraa , a gdzie to zdjęcie mogę znaleźć ? Może link.Chyba nie jest robione przeze mnie,ale mniej więcej znam schroniskowe psy to może i tego poznam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |