Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwyrodnialcy w mundurach |
i tu odgórnie prośbę taką skierowuje do wszystkich! żeby siem nikt pod mojego nicka nie podszywał! wiem, a słuchy mnie już doszły, że co niektórzy pod moje zasługi podszyć siem bendom próbowali! jam porad udzielała, jam nagrody i podzienkowania zbierała bende! i łatfo mnie poznata, bom duża i brzydka, ale serdze za to złote posiadam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwyrodnialcy w mundurach |
Na tym swiecie sa 2 zjawiska pewne. smierc i podatki. reszta natomiast to tabula rasa... :)
|
|
W takich wypadkach ciesze sie ze nie lykam lekow na codzien, tylko kiedy potrzeba. Na szczescie, gdy pojawi sie bol, moge liczyc na pomoc jakiegos apapu czy ibupromu i zazwyczaj dziala te 4 godziny. Coz, moze to tez swojego rodzaju placebo, dzieki ktoremu wmawiam sobie ze nie boli, i tak rzeczywiscie sie dzieje.
|
|
czworka w Plusie, czyli "tylko" 100zl
|
|
jam jeszcze nie sprawdzała, ale jak wygram, to komputruf dokupie i na Forum masowo porad udzielała bendem!
|
|
kupiłem juz konserw i zeliwne wieko od studzienki
|
|
U mnie siódemka, z tej radości zabieram całą rodzinę na kebab do Łomży, na mój koszt ! Który kebab lepszy?
|
|
To zalezy, ale tak z tydzien-dwa tygodnie , ja przynajemniej tyle czekałam... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Czy ja wiem czy drogo...bywałam u lekarzy ktorzy brali wiecej... STRANSKY
|
|
Niestety w wielu mniejszych miastach obserwuje sie spadek liczby mieszkancow...powod taki sam brak pracy...;(Ile osob chetnie by zostało w swoim miescie, ale zyc za cos trzeba...przez najblizsze kilka lat dalej taka tendencja bedzie sie utrzymywała...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |