sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POdła zmiana wybiera kastę kanalii

arecki123 - lepiej bym tego nie ujęła :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POdła zmiana wybiera kastę kanalii

elko gimbusy co wy tu pierdolicie

25 z meter

Ogolnie, wczoraj bylem w WIELKIM szoku:
Cała Łomża "naj*bana" Pełno w Yam, pełno w Quattro, pełno w 54 i warce, nie wiem jak w qube ale tez mysle ze duzo...
Co do tematu i quattro. Ogolnie bylem 2 razy, mozna miec sobie duzo do zyczenia, jednak ogolnym rachunkiem wychodzi na plus.
Co mi sie nie spodobalo: rozmieszczenie parkiet-stoliki-bar, zeby dojsc do stolika trzeba sie przebijac przez tlum tanczacych ludzi,
swoja droga tez moze i ludzie(szczegolnie panowie) stojacy z piwem w reku miedzy kolumnami( oczywiscie na drodze przejscia)czyli aby przejsc trzeba sie przebijac
Kolejne, przy tlumie ludzi droga bar-parkiet jest BARDZO utrudniona przez ludzi ktorzy nie maja sie gdzie podziac, stoja na srodku z piwkiem w reku, co za tym idzie oczywiscie trzeba sie przepychac zeby gdzie kolwiek pojsc.
Muzyka- moze nie trafilem w odpowiedni moment(piatek), jednak muzyka 70&80&90 nie za bardzo przypada mi do gustu( ale to wedle zyczenia, wiele osob to toleruje)
Ochrona- ogolnie to stycznosci wiekszej nie mialem, wiec nic na temat pracy tych Panow powiedziec nie moge.
kamil25, wszystko drogie? No nie przesadzajmy, wydaje mi sie ze jestes czestym bywalcem yamy(chociaz moge sie mylic) wiec, ceny sa niemal identyczne... z reszta, jak wszedzie w Łomży, co najwyzej jakies 50 groszy roznicy na rzeczy...

Mimo wszystko, biorac pod uwage to jak ciezko jest sie tam poruszac w "minutach szczytu" czy tez ogolnie wiecej plusow niz minusow,raczej nie predko znow tam zawitam

zapraszam na www.kaminski-foto.pl

Jakie trzeba spelnic warunki na nauczyciela dyplomowanego?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org