Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polaczki to jednak głupi naród. |
A to kierowca nie wie jakiej wysokości ma samochód?? Znak był że do 3m :) Covidiota covidiote pogania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polaczki to jednak głupi naród. |
Mojej koleżance kiedyś też zwinęli wózek, sprawa na policji oczywiście umorzona, siedziała i przeglądała ogłoszenia na 4lomza, aż w końcu po chyba 2 miesiącach przypadkiem zauważyła parkę z dzieckiem w bardzo znajomo wyglądającym wózku... No i odzyskała go, także może nic straconego :)
|
|
do OjciecR.wiem co pisze bo mam na ten temat pojęcie akurat bo pracowałam w paru piekarniach jako pielęgniarka i widziałam.Duże piekarnie idą na ilość nie na jakość.Małe piekarnię robią bardziej naturalnie nie wszystkie może ale nie dodają polepszaczy do chleba znam takie piekarnię ale nie będę wymieniać bo zaraz będą pisać, że reklama i właściciel pisze haha poza tym te duże to już nawet podobno dezodoranty używają o zapachu pieczywa żeby chleb pachniał naturalnie.Więc LUDZIE lepiej wybierajcie pieczywo TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Normalne, ze w Łomży nie robią naturalnego chleba bo nie ma w Łomży małych piekarni chyba logiczne.Poza Łomżą są małe i trzeba kupować od nich. Covidiota covidiote pogania
|
|
Ja również jadę do Warszawy, między godziną 17 a 20. Mam dwa wolne miejsca i chętnie kogoś zabiorę tel. 602 744 754
|
|
wszędzie w Łomży patrzą na ciebie jak natręta co i tak nie kupi. Zresztą ceny też nie zachęcają. Samoobsługowej nie ma chyba. Bstok najbliżej. Od lat korzystam z internetowych perfumerii i jest ok. ( polecam e-glamour, iperfumy, henri, perfumesco - w zależności od produktu i jego ceny)
|
|
Czy wy też macie cały czas problem z siecią? Od kilku miesięcy nieprzerwanie, aby wykonac jakieś połączenie jest non stop problem. Jak w ogóle nie da się zadzwonic to co chwile przerywa. I tak w kółko macieju!!! Była informacja, że modernizacja itp itd... ale TO TRWA JUŻ KILKA MIESIĘCY!! Macie ten sam problem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |