środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
... a ja uparcie , nie zapłacę kroci, ale za ujawnienie Katarzyny N. - daję1 000zł. - a co stać mnie na to.

Dzisiejsza wieś to:
1 ładne budynki mieszkalne i drogie samochody (wiadomo, dotacje);
2 dobrzy sąsiedzi (mordę trzymają zamknięto, jeśli coś złego-Hipolitowo k/Stawisk)
3 niedzielna msza (rewia mody)
4 znieczulica, chamstwo, roszczeniowe nastawienie, brak poszanowania dla życia zwierząt i ludzi;
5 "religijność.

Pytanie: gdzie jest ksiądz, służby socjalne, służby weterynaryjne, policja??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ... a ja uparcie , nie zapłacę kroci, ale za ujawnienie Katarzyny N. - daję1 000zł. - a co stać mnie na to.

Elina co ty na to??? przy przejeździe kolejowym kolo Farbexu biegają 3 bezpańskie psy, tylko czekać jak zaczną atakować ludzi tam chodzących skrótami do PWSIiP na Akademicką.... a jest też i wiele innych bezpańskich psów w Łomży-które znudziły się swoim właścicielom.... może lepiej w tym kierunku zająć się w Łomży,pomóc tym czworonogom, a nie szukać sensacji na onecie.....

Re: ... a ja uparcie , nie zapłacę kroci, ale za ujawnienie Katarzyny N. - daję1 000zł. - a co stać mnie na to.

aha.

to przepraszam, że zapytałam :)

Wiem o psach za Farbexem.Byłam u nich ie raz.Nie są agresywne.Pies jest już stary,suka nieufna i nie podejdzie.I półroczny szczeniak zupełnie dziki.Pracownicy schroniska jeździli już wiele razy te psy odławiać.Są nieufne i jest z tym problem.Strzelano środkiem uspokajającym.Zanim zacznie działać psy się pochowaja.Tam jest dużo zarośli,dziur w pobliskich ogrodzeniach.
Odwiedzam je i mam nadzieję,że zaufaja mi na tyle,że zdołam założyć smycz.
To nie jest proste schwytać dzikiego psa.
Poza tym pomagam psom schroniskowym w szukaniu nowych domów.
To nie jest sensacja w onecie.Robię dokładnie to samo,co te osoby,tylko bez kamery.Spotykam się z takimi sytuacjami,czasami gorszymi i takim samym traktowaniem,wyzwiskami.
Łomża jest małym miastem.Wokół pełno wiosek i tak jest na co drugim podwórku.
Nie rozumiem w czym jest problem,aby stworzyć psu normalne warunki.To naprawdę wymaga tylko dobrej woli.

powinien być otwarty

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org