Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krajowa konsultant medyczna lobbystką producenta szczepionek? Oceni prokuratura |
tam powinien być zakaz postoju i h.u.j
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krajowa konsultant medyczna lobbystką producenta szczepionek? Oceni prokuratura |
No tak! Tylko czekałem kiedy to nawiedzone towarzystwo forumowych trolli zabierze głos w tej, jakże dla nich ważnej sprawie! Brakuje "masakry" - pewnie nie wrócił jeszcze ze szkoły.
|
|
Re: Krajowa konsultant medyczna lobbystką producenta szczepionek? Oceni prokuratura |
U Kempistego przy okazji wysysania oleju z miski aparat wciąga części panewek i wału... Kasia..
|
|
Ile można wziąć odstępnego za wynajęcie mieszkania na poznańskiej? W tych blokach przy samym browarze?
|
|
"karczma jest dobra, spokojna i nic tam złego się nie dzieje" lomza2012121254- albo tam nigdy nie byłeś/łaś, albo masz klapki na oczach jak koń, albo po prostu masz gdzieś, jak widzisz, że ludzi się źle traktuje, albo ...itp. do jedzenia nie mam nic, ale jeśli chodzi o stosunek pracodawców do pracownika, to mam wiele zastrzeżeń i nie tylko ja
|
|
@mkp ... Nie, durniu. Najgorsze jest to, że ktoś straci życie. Ps. Nieważne, w czyjej gestii jest ta droga. Załatwienie tego to problem urzędników. Niech wreszcie udowodnią, że po coś w końcu są. Te Głazy i inne "patrioty".
|
|
o znów jantar5555 sie odzywa charakterystycznym dla siebie językiem..mnie wczoraj nazwał gnojem a dziś Ciebie mkp86 durniem...:D Kasia..
|
|
To może kutwa ta straż wiejska by o tym pomyślała by tam patrolować, a nie siedzą w autach, grzeją dupy za pieniądze podatników i pewnie jeszcze narzekają że za mało zarabiają - ja na władzę nie poradzę, ale duży wstyd dla urzędu miasta i naszego prezydenta, na którego co niektórzy głosowali, że za nasze pieniądze zatrudnia takich nieudaczników. Może czas o tym pomyśleć. Kasia..
|
|
a może wiecie gdzie dostanę kosmetyki INGLOT w łomżyńskich sklepach, dokładnie : Puder Prasowany INGLOT ![]() rudy błazen z druhem
|
|
trafic latwo tylko nie kamiuszczkiem malym a jakims pustakiem czy cus ... co do strazy miejskiej dzis chcialem ich sprowokowac zeby mnie gonili ale nie chcialo im sie wysiasc z samochodu chyba ;) Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |