środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krajowa konsultant medyczna lobbystką producenta szczepionek? Oceni prokuratura

tam powinien być zakaz postoju i h.u.j

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krajowa konsultant medyczna lobbystką producenta szczepionek? Oceni prokuratura

No tak! Tylko czekałem kiedy to nawiedzone towarzystwo forumowych trolli zabierze głos w tej, jakże dla nich ważnej sprawie! Brakuje "masakry" - pewnie nie wrócił jeszcze ze szkoły.

Re: Krajowa konsultant medyczna lobbystką producenta szczepionek? Oceni prokuratura

U Kempistego przy okazji wysysania oleju z miski aparat wciąga części panewek i wału...

Kasia..

Ile można wziąć odstępnego za wynajęcie mieszkania na poznańskiej? W tych blokach przy samym browarze?

"karczma jest dobra, spokojna i nic tam złego się nie dzieje" lomza2012121254- albo tam nigdy nie byłeś/łaś, albo masz klapki na oczach jak koń, albo po prostu masz gdzieś, jak widzisz, że ludzi się źle traktuje, albo ...itp.
do jedzenia nie mam nic, ale jeśli chodzi o stosunek pracodawców do pracownika, to mam wiele zastrzeżeń i nie tylko ja

@mkp
...
Nie, durniu. Najgorsze jest to, że ktoś straci życie.
Ps. Nieważne, w czyjej gestii jest ta droga. Załatwienie tego to problem urzędników. Niech wreszcie udowodnią, że po coś w końcu są. Te Głazy i inne "patrioty".

o znów jantar5555 sie odzywa charakterystycznym dla siebie językiem..mnie wczoraj nazwał gnojem a dziś Ciebie mkp86 durniem...:D

Kasia..

To może kutwa ta straż wiejska by o tym pomyślała by tam patrolować, a nie siedzą w autach, grzeją dupy za pieniądze podatników i pewnie jeszcze narzekają że za mało zarabiają - ja na władzę nie poradzę, ale duży wstyd dla urzędu miasta i naszego prezydenta, na którego co niektórzy głosowali, że za nasze pieniądze zatrudnia takich nieudaczników. Może czas o tym pomyśleć.

Kasia..

a może wiecie gdzie dostanę kosmetyki INGLOT w łomżyńskich sklepach, dokładnie :
Puder Prasowany INGLOT

rudy błazen z druhem

trafic latwo tylko nie kamiuszczkiem malym a jakims pustakiem czy cus ...

co do strazy miejskiej dzis chcialem ich sprowokowac zeby mnie gonili ale nie chcialo im sie wysiasc z samochodu chyba ;)

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org