środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy jest jakiś \"ynteligentny\" czopek PiSdowski, który wymieni jedną dużą inwestycję PZPR-pis, którą komuchy za swojej kadencji zaczęli i skończyli. JEDNĄ.

Bycmoze jak dostane mandat to zmienie troche podejscie.

Jednak odwolywalbym sie od niego bo sciezki jak nie stwarzaja mi niebezpieczenistwa to napewno niszcza moj rower.

PS
Wszyscy ktorym film sie spodobal moga sie zrzucic dla mnie na czapke ktora podczas jazdy zgubilem hehe :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy jest jakiś \\\"ynteligentny\\\" czopek PiSdowski, który wymieni jedną dużą inwestycję PZPR-pis, którą komuchy za swojej kadencji zaczęli i skończyli. JEDNĄ.

uwielbiam kebab!!!i Ciebie bo jednak rzadko w tych czasach spotkac ludzi tak malo rozgarnietych:-)

Re: Czy jest jakiś \\\"ynteligentny\\\" czopek PiSdowski, który wymieni jedną dużą inwestycję PZPR-pis, którą komuchy za swojej kadencji zaczęli i skończyli. JEDNĄ.

green- dobrze na pewno pamiętasz w jakich okolicznościach to określenie przylgnęło do naszych babci, co nie których i matek naszych. A ni Ty, a ni ja w tej chwili takich nie założymy! Ale za ...dziesiąt , ...dzieści lat, któż to wie w czym chodzić nam przyjdzie?!
nie w tym problem!
problem w tym, że Ci starszy ludzie żyją w swoim świecie.
martwią się jak przeżyć może i kolejny dzień, a może ....
i my młodzi powinnyśmy być dla nich wyrozumiali.
masz prawo jazdy, umiesz jezdzić, ale trzeba też myśleć, no i przede wszystkim przewidywać!
no i oczy dookoła głowy, bo to co się dzieje na łomżyńskich ulicach to... najlepiej Transponder by skomentował...
Masakra...
przepraszam za marudzenie {wiem, przywilej marudy-i tu się może poczuć urażony} ale tak mnie jakoś naszło.
pozdrawiam i bezkolizyjnej jazdy życzę!

Podpowiedzcie mi proszę, gdzie oprócz CCC i Szmita, znajdę ładne zimowe damskie botki lub kozaczki? Koniecznie skórzane...

Już mi się pomysły kończą, gdzie szukać w tej Łomży?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org