Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muszę przyznać, że Pinokio Morawiecki dotrzymuje obietnic. Mam dowód. Elektrownia Ostrołęka. |
taaa w niedzielę faktycznie wszystkie salony kosmetyczne będą otwarte... ludzie czytajcie ze zrozumieniem. moge polecić Panią Ewę bardzo fajnie maluje :) lubi to robić i ma dużo wyczucia :) przyjeżdża do klientki do domu, trzeba sie tylko wcześniej umówić. kontakt wyslę po podaniu e-maila
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muszę przyznać, że Pinokio Morawiecki dotrzymuje obietnic. Mam dowód. Elektrownia Ostrołęka. |
Udało sie zdać :] naszczescie :]
|
|
Re: Muszę przyznać, że Pinokio Morawiecki dotrzymuje obietnic. Mam dowód. Elektrownia Ostrołęka. |
jantar5555 zgadzam się z Toba. Co do punktu nr 3 jeszcze można dodać że : odwracanie się od osób mających tego typu problemy, traktowanie ich jako "gorszą kategorię"... rudy błazen z druhem
|
|
a ciebie milena widzieli jak za rogiem dobrze robiłaś hot doga bo ci się kebab znudził haha lol nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |