Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NFZ znów drastycznie tnie świadczenia szpitalne pod pretekstem pandemii |
Szkoda, ktoś się połaszczył na ładne alufelgi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NFZ znów drastycznie tnie świadczenia szpitalne pod pretekstem pandemii |
Najodpowiedniejsza kara dla tego samochodiarza to by była KŚ ale niestety nie realna
|
|
dokladnie sama mozesz zrobic :) po co masz placic
|
|
Polecam NordGlass na Al.Legionów > http://www.nordglass.pl/pl,szyby-samochodowe,67,lomza.html > Szybko i solidnie.
|
|
MiYu mam pytanie! co napiszesz jeśli okaże się że wina była po stronie motocyklisty? tyle bzdur już tu napisano że żal czytać dobrze że nie jesteście sędziami bo była by masakra po tych obelgach i skazaniach ktoś napisze przepraszam jak się okaże inaczej?wątpię,łatwo się ocenia i poniża przeprosić trudniej więc uciszcie się lepiej krzykacze!! ps moje zdanie po obserwacjach niewielu jest w naszym kraju motocyklistów większość to dawcy przykre to ale prawdziwe ( z szacunkiem dla tego który zginął)zawsze jest żal jak człowiek ginie,ale rodzina troszkę przegięła z tytułem postu
|
|
@pakero ... Całą winę ponosi ten, który wymusił 0pierwszeństwo, czyli kierowca samochodu. Spowodował cierpienie tych, których opuścił motocyklista. rodzina zabitego ma pełne prawo żądać, poza bardzo wysoką karą, także odszkodowań materialnych. Jeżeli pozostały dzieci - sprawca winien płacić na ich utrzmanie, ale nie w wysokości jakiejś symbolicznej. Bliscy krewni winni zażądać bardzo wysokich odszkodowań za strary moralne i cierpienie. Takich, które doprowadzą do nieodwracalnego bankructwa i powodującego wypadek, ale i jego rodziny. To będzie nauczka dla innych. Tylko to, poza smutkiem i cierpieniem pozostaje rodzinie zabitego. I nie będzie to traktowane jako akt zemsty, lecz jako namiastka zaledwie sprawiedliwości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |