Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktoś Daniela Obajtka mianował na prezesa Orlenu. Ktoś miał wiedzę, co Daniel Obajtek ma za uszami |
W sprawie adopcji suczki można pisać również do mnie : eelinaa@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktoś Daniela Obajtka mianował na prezesa Orlenu. Ktoś miał wiedzę, co Daniel Obajtek ma za uszami |
W Łomży w sali filharmonii odbędzie się spektakl pt. Sceny dla dorosłych czyli sztuka Kochania, zastanawiam się czy kopić bilet. Wszyscy mówią że jest to rewelacja, 3 godziny dobrej zabawy. Co wy sądzicie na ten temat?
|
|
Re: Ktoś Daniela Obajtka mianował na prezesa Orlenu. Ktoś miał wiedzę, co Daniel Obajtek ma za uszami |
Hej, jeżeli chcesz wyjechać do UK wcześniej pozałatwiaj wszystko byś potem nie musiał szybciej wracać niż wyjedziesz .... -zorientuj się gdzie jest praca w jakim mieście , gdzie najbardziej opłaca się lecieć .. -mieszkanie lub jakikolwiek pokój do wynajęcia w danym mieście ..[musisz mieć pewne ] -AGENCJA pracy !! musisz znaleźć agencję pracy która Cię zatrudni i da jakikolwiek start czyli obojętnie jaką pracę na początek obyś się czegoś załapał ..[ jeżeli nie znasz języka musi być polski człowiek w agencji...] -załatwić sobie transport z lotniska jeżeli będzie taka konieczność .. -no i musisz mieć kasę ze sobą jak wiadomo na start .. , zorientuj sie ile kosztuje nocleg , transport, dojazd czasami jeszcze do agencji itp, tu jest często tak , że nawet jak masz dostawać wypłatę co tydzień to pierwszą dostaje się po dwóch przepracowanych tygodniach .. a życie nie jest Tu tanie , także trzeba troszkę zabrać ze sobą by mieć z czego przetrwać na początku ciężkie pierwsze dni.... bo wiadomo jak noclegu na poczatek nie masz za darmochę to musisz o tym pamiętać .. Tak jak wcześniej ktoś napisał nie ufać polakom i cyganom -prawda prawda.., ale czasem znajdzie się ktos kto podpowie coś nam nawet i za granica ;) NIE PODDAWAJ SIĘ NA POCZATKU BO POCZATKI SA ZAWSZE CIĘŻKIE .. chociaż mogę tylko potwierdzić to , że w Anglii też robi sie coraz gorzej z praca i dla osob które znają język ..... Życzę powodzenia i Pozdrawiam z UK... Mam nadzieje , że pomogłam chodź troszkę ;) paa nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |