Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZEA chwali się pierwszym zdjęciem Marsa |
Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 15-10-12 22.18 A Ty _mały_ jeszcze wczoraj do późna uczestniczyłeś w pogadankach a potem rano wstać do roboty nie mogłeś zapewne...:D facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZEA chwali się pierwszym zdjęciem Marsa |
Kup luzem bo tansze sa niz paletowane. Sam w kilka osob rozladujesz bo za przyjazd tym samochodem co rozladowuje dodatkowo se licza. Nie pamietam ile za rozladowanie bo to bylo dawno.
|
|
Przeszperałem różne fora i raczej sam tego nie zrobię stąd ten temat na forum.
|
|
Dalsze info na e-mail - lub podaj numer telefonu to zadzwonie i podam szczegóły.
|
|
To już kolejne pytanie w tej samej sprawie. Poszukaj w wyszukiwarce, na forum już były odpowiedzi. Ostatnio chyba kilka dni temu. Do adaptacji typowego projektu nie potrzebujesz architekta. Wystarczy np. inżynier budownictwa z uprawnieniami. Po co ci twórca jeśli chcesz tylko jakiś typowy "gniot" jeszcze bardziej "dognieść "? Potrzebujesz człowieka z pieczątką, który Twoje zmiany do typowej dokumentacji wkreśli i to jeszcze po kosztach tuszu :-) Architekci na pewno bardziej się cenią :-) Pozdrawiam,
|
|
Ja kupuje tu: http://www.miesodlapsow.pl/ Co prawda nie jest to Łomza ani okolice, ale moge polecic ten sklep. Mieso zawsze dostaję na drugi dzień, oczywiście zamrozone na kość. Nawet kiedy kurier przyjezdzał po godzinie 18, a na dworzu było +27 mięso pozostało w stanie idealnym
|
|
zaraz napisza kraska ul krucza
|
|
nazwisko na K......? Ma 2 córki? Jak tak to powinno się zgadzac :) facmen
|
|
Gdzie i za ile w Łomży mogę okleić zewnętrzne drzwi mebli ??? Czy znacie dobrych fachowców na terenie Łomży ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |