wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zagłodzą miliardy ludzi?

Rozmawiamy o faktach, czy o przypuszczeniach? Nikt tutaj nie usprawiedliwiał tego lekarza, nikt go nie pochwalał. Wszyscy mówimy, że jego czyny są naganne. Nie ma co rozwijać wątku o tym co może zrobic gość po oglądaniu takich filmików czy zdjęć, bo nie tego sprawa dotyczy. Mówimy o nawoływaniu do popełnienia przestępstwa przez niektóre osoby
z tego forum. Tak nie można pisać. Agresję lepiej wyładować na siłowni,
inaczej może być jak w Krakowie, gdzie przez głupie zachowanie kibiców zginął człowiek i wiele osób jest pokrzywdzonych. Reasumując: chyba wszyscy potępiamy pedofilów, lecz nie mieszajmy " dwóch stron tego
samego medalu". Awers to nie rewers. Nie nakłaniajmy nikogo do agresji, do obicia gościa, bo to jest już podżeganie do przestępstwa, a taki czyn
sam w sobie jest przestępstwem i jest karalny.
Bayan

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zagłodzą miliardy ludzi?

Juz niedlugo beda wybory samorzadowe, trzeba bedzie w tym dniu pamietac nazwiska osob, ktore rzadza w naszym miesciea beda startowac ponownie.
Ogolnie ciekaw jestem kampanii jaka bedzie prowadzona w Łomży, ciekawe co dzisiejsi wlodarze beda pieprzyc za farmazony, pewnie kazdy bedzie chcial stadion budowac :|

a co sie tyczy stadionu, jesli mielibysmy wejsc do II ligi to i tak nie zdazymy przeprowadzic modernizacji. Zeby uzyskac licencje proponowalbym przeprowadzic pewne poprawki na stadionie,zeby spelnialo wymogi na lige.
i tutaj odsylam do wypowiedzi z innego forum na temat stadionu -> http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=461

a ja mam 7.3 V12 36v DOHC 4x4 biturbo LPG + 4 naklejki pajoneer (podobno 40 KM dodają) i pozamiatam w całej Polsce jeszcze tylko spoilera w makro se dokupie :):):):):):):):):)

MrS, dobrze że masz własne zdanie, i tego nie neguje - tylko fakt, iż chcesz by ludzie o innych pogladach seksulanych "wyparowali" z Polski. Zważ na fakt, że nawoływanie do takich czynów (nawoływanie i podżeganie do popełnienia występku lub zbrodni)- w Polsce - jest karalne. Pamiętaj o tym...

Weśta bereta i palnijta sie w łeb

markac
Dobrze to ująłeś. Ja dodałbym dla tych "tolerancyjnych" jeszcze jedno pytanie:
Czy chciałbyś(-ałabyś) aby Twojego synka w szkole uczył "pedał"? Chcielibyście aby był wychowawcą Waszego dziecka?

raver
Tak, im chodzi o część praw, na początek tylko o część, o resztę upomną się potem, jak te podstawowe już zdobędą, wtedy łatwiej uzyskają resztę.

Moje zdanie jest takie, że wszelkie wynaturzenia czy przejawy "nienormalności" (w tym kierunku) trzeba leczyć, a nie dawać im przyzwolenia, a nie propagować je w TV, prasie, mediach.... ciekawe komu tak na prawdę na tym zależy?
Jak często zastanawiamy się nad wiarygodnością źródła z którego dana informacja padła?

Pozdrawiam.

Zbych

to by nawet pasowało, bo to bardzo ŚMIESZNE RONDA są

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

nie powiem spróbuje, jeżeli ty taki znawca pedalskiego życia i pedalskich tematów uważasz to za tak ekscytujące. Tak więc opierając się na opini wybitnego znawcy tematu jakim niewątpliwie jest Mrs rozważe ten sposób spedzania wolnego czasu. Hej ciociu Mrs

Zbych

:-),

Bellu, cieszę się że ktos został zdopingowny do poszperania na temat teatrów łomżyńskich.
Dodam jeszcze jeden motyw, zainteresuj się, proszę zwiazkami z ziemią łomżyńską patronów ulic łomżyńskich. Proponuję znaleźć takiego patrona, który z naszą ziemią ( no może poza gen. Sikorskim) w żaden sposób nie był związany. Zapraszam do dyskusji na ten temat.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org