Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagłodzą miliardy ludzi? |
Rozmawiamy o faktach, czy o przypuszczeniach? Nikt tutaj nie usprawiedliwiał tego lekarza, nikt go nie pochwalał. Wszyscy mówimy, że jego czyny są naganne. Nie ma co rozwijać wątku o tym co może zrobic gość po oglądaniu takich filmików czy zdjęć, bo nie tego sprawa dotyczy. Mówimy o nawoływaniu do popełnienia przestępstwa przez niektóre osoby z tego forum. Tak nie można pisać. Agresję lepiej wyładować na siłowni, inaczej może być jak w Krakowie, gdzie przez głupie zachowanie kibiców zginął człowiek i wiele osób jest pokrzywdzonych. Reasumując: chyba wszyscy potępiamy pedofilów, lecz nie mieszajmy " dwóch stron tego samego medalu". Awers to nie rewers. Nie nakłaniajmy nikogo do agresji, do obicia gościa, bo to jest już podżeganie do przestępstwa, a taki czyn sam w sobie jest przestępstwem i jest karalny. Bayan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagłodzą miliardy ludzi? |
Juz niedlugo beda wybory samorzadowe, trzeba bedzie w tym dniu pamietac nazwiska osob, ktore rzadza w naszym miesciea beda startowac ponownie. Ogolnie ciekaw jestem kampanii jaka bedzie prowadzona w Łomży, ciekawe co dzisiejsi wlodarze beda pieprzyc za farmazony, pewnie kazdy bedzie chcial stadion budowac :| a co sie tyczy stadionu, jesli mielibysmy wejsc do II ligi to i tak nie zdazymy przeprowadzic modernizacji. Zeby uzyskac licencje proponowalbym przeprowadzic pewne poprawki na stadionie,zeby spelnialo wymogi na lige. i tutaj odsylam do wypowiedzi z innego forum na temat stadionu -> http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=461
|
|
a ja mam 7.3 V12 36v DOHC 4x4 biturbo LPG + 4 naklejki pajoneer (podobno 40 KM dodają) i pozamiatam w całej Polsce jeszcze tylko spoilera w makro se dokupie :):):):):):):):):)
|
|
MrS, dobrze że masz własne zdanie, i tego nie neguje - tylko fakt, iż chcesz by ludzie o innych pogladach seksulanych "wyparowali" z Polski. Zważ na fakt, że nawoływanie do takich czynów (nawoływanie i podżeganie do popełnienia występku lub zbrodni)- w Polsce - jest karalne. Pamiętaj o tym... Weśta bereta i palnijta sie w łeb
|
|
markac Dobrze to ująłeś. Ja dodałbym dla tych "tolerancyjnych" jeszcze jedno pytanie: Czy chciałbyś(-ałabyś) aby Twojego synka w szkole uczył "pedał"? Chcielibyście aby był wychowawcą Waszego dziecka? raver Tak, im chodzi o część praw, na początek tylko o część, o resztę upomną się potem, jak te podstawowe już zdobędą, wtedy łatwiej uzyskają resztę. Moje zdanie jest takie, że wszelkie wynaturzenia czy przejawy "nienormalności" (w tym kierunku) trzeba leczyć, a nie dawać im przyzwolenia, a nie propagować je w TV, prasie, mediach.... ciekawe komu tak na prawdę na tym zależy? Jak często zastanawiamy się nad wiarygodnością źródła z którego dana informacja padła? Pozdrawiam. Zbych
|
|
to by nawet pasowało, bo to bardzo ŚMIESZNE RONDA są _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
nie powiem spróbuje, jeżeli ty taki znawca pedalskiego życia i pedalskich tematów uważasz to za tak ekscytujące. Tak więc opierając się na opini wybitnego znawcy tematu jakim niewątpliwie jest Mrs rozważe ten sposób spedzania wolnego czasu. Hej ciociu Mrs Zbych
|
|
:-), Bellu, cieszę się że ktos został zdopingowny do poszperania na temat teatrów łomżyńskich. Dodam jeszcze jeden motyw, zainteresuj się, proszę zwiazkami z ziemią łomżyńską patronów ulic łomżyńskich. Proponuję znaleźć takiego patrona, który z naszą ziemią ( no może poza gen. Sikorskim) w żaden sposób nie był związany. Zapraszam do dyskusji na ten temat. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|