Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dodatkowe ofiary covida |
rafikkkkkkkk25, radzę się trochę ogarnąć, zacząć pisać mniej chaotycznie, stawiać znaki interpunkcyjne w odpowiednich miejscach i nie podbijać nachalnie tematu bo i tak zginie on śmiercią naturalną. A Ty swoje żale zakończysz na tym forum, nie robiąc nic więcej...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dodatkowe ofiary covida |
poczytaj na formum , bo ktoś pisał że znaleziono portfel . Może to twój . Kasia..
|
|
venge -podaj nr. kontaktowy , bo ja tez ich potrzebuje:))
|
|
Dlaczego temat o zołdziejach MPEC zniknoł ze strony głównej ? chcą pozamykać ludziom gęby, wystraszyć i dalej sobie zagrabiać .... A wogóle dlaczego zajeła się tym kryminalna... chyba najpierw pisze się wniosek do prokuratury o ujuawnienie danych, no chyba że gośc z MPEC ma zioma w kryminalej ;) i tak załatwia sprawy ... jestem za ludżmi z forum !!! mam ***** dość złodzieji w tym kraju !!!
|
|
Czy w Hurtowni Stanex kupię towary w cenach detalicznych na potrzeby własne?
|
|
OjciecR co mają do tego znaki może czasem nie mam czasu by ładnie pisać i myśleć nad błędami, poza tym nigdy nie byłem dobry z ortografii,ale jedno jest pewne takie wypowiedzi jak twoja jeszcze bardziej mnie motywują gdyż w większości to znajomi szefostwa piszą i chcą by tak się zakończyło , by sprawa ucichła powiedziałem A to powiem i B i dziwie się takim ludziom jak Ty, że z góry zakładają że ktoś zakończy tylko na forum kilkoma wpisami taką sprawę o tuż nie może inni tak robią nie ja.I chyba to widać po innych wpisach. Chcem dalej to ciągnąć aż do samego końca i ile będę mógł zrobić tyle z tym wszystkim i wszystkimi ludźmi zrobię. A Ty kolego zamiast mnie ganić czy tych ludzi, powinieneś ich wspierać i szanować za to, że dążą do celu jakim jest w tym wypadku zaniechanie takich praktyk na przyszłość.to tyle i ludziom z takim podejściem jak pan OjciecR i lomzyniak24 dziękuje za takie idiotyczne wpisy znajdźcie se inne tematy, może tam was wysłuchają i poprą.
|
|
widocznie maja coś na sumieniu (spece eMPECe) skoro poczuli się urażeni :)
|
|
Czesc Wiem ze tej sali nie bylo na liscie autora watku, ale ze swojej strony moge polecic sale "Biala Dama". Jedzenie bylo pyszne i ogolnie wszyscy goscie zadowoleni
|
|
Tenis ma rację, a ciemnota dalej łyka bajki...
|
|
u kaminiaka 1700 i 300 psychotesty na C
|
|
a jeśli nie ma się zameldowania(bezdomny)?to można w Łomży?
|
|
Ajajajaj! Tak się wystawić. Obowiązek meldukowy w naszym kraju jeszcze obowiązuje.....
|
|
Mija...ja załozyłem sprawę rozwodową w Warszawie i jest w toku,czy teraz nie mając nigdzie zameldowania mogę założyć o podział w Łomży? rudy błazen z druhem
|
|
Witam, W tego typu sprawach proszę zawsze słuchać profesjonalistów, a nigdy laików. Jeśli do podziału dochodzi w sądzie, postępowanie musi zostać poprzedzone złożeniem stosownego wniosku. Wniosek winien zawierać wszystkie elementy wymagane przepisami prawa. Zgodnie z art. 566 Kodeksu postępowania cywilnego, w sprawie o podziale majątku wspólnego małżonków rozstrzyga sąd miejsca położenia majątku, a jeżeli jeden z małżonków zmarł - sąd spadku. Właściwy do rozpoznania wniosku jest sąd rejonowy. Stosownie do art. 38 § 1 ustawy z dnia 28 lipca 2005 r. o kosztach sądowych w sprawach cywilnych (Dz. U. z 2005 r. Nr 167, poz. 1398), od wniosku o podział majątku wspólnego po ustaniu małżeńskiej wspólności majątkowej pobiera się opłatę stałą w kwocie 1 000 zł. Jeżeli zaś wniosek zawiera zgodny projekt podziału tego majątku, opłata stała wynosi 300 zł. Pozdrawiam polecając swoje usługi
|
|
Za 1200 to możesz sobie zrobić na osobówkę + opłacić egzaminy ;-) Ceny kursu na przewóz rzeczy zaczynają się w granicach 2500 zł, podobno najkorzystniej zrobić ten kurs w Zambrowie. Prawo jazdy na ciężarówkę to naprawdę spory wydatek, do tego wszystkie uprawnienia...
|
|
korzystać*
|
|
tak, niektorzy macie racje, lomzanie sa beznadziejni wszyscy bez wyjatku. jak ktos sie wychyli to trzeba te osobe zjechac i sciagnac na ziemie, zeby byla razem z "nami" szarakami i egzystowala w tym miescie. gratuluje wam snobistyczni lomzanie. osobiscie nie znam Juli i uczestnikow, ale ciesze sie, ze lomza mogla sie wykazac i zeby kraj cos pozytywnego uslyszal o tym miescie, ze sa tu fajni ludzie, a nie tylko mamruki, ktore zazdroszcza, neguja i ciesza sie z porazki. Ona miala odwage, tak jak i ci, ktorzy tam byli. dla Nich Szacun. Kasia..
|
|
Jula Jest bardzo ładną dziewczyną wiec nie wiem w czym ty masz problem..chyba skazy dostałeś lub coś..pff
|
|
|
tak przy okazji jak najtaniej wysłać paczkę do Anglii ? Mam do wysłania antenę satelitarną (talerz) ok. 60 cm średnica rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |