Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List prezydenta |
wow a to Grzesie sie zmowily i szokuja mnie dzis bardzo pozytywnie :D oczywiscie dumam co to za rozmowa byla i oczywiscie popieram tolerancje :) pozdro :) ps . barok ma sie wspaniale wlasnie rozrywa pana zdechlaka ( pluszowego kangurka ) :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List prezydenta |
I zaznacz że Ty to ten trzeci z lewej.(to ważne)
|
|
hans po prostu bądz b. kulturalny, miły i wyluzowany :). Zagadnij o część garderoby, makijażu, cokolwiek i początek już masz :). Reszta to Twoja inwencja twórcza. Acha... i musisz słyszeć co ona mówi, nie słuchać tylko słyszeć. Uda Ci się :)
|
|
a jak ta śliczna Pani przeczyta ten post (może nawet wszystkie kelnerki z 4 pór) będą się uważnie przyglądać klientom . . . najważniejsze jest pierwsze wrażenie . . .
|
|
blueconnect i nie masz problemu ;]
|
|
A jak ten bluconnect załatwić?Gdzie? Powiedz bo ja jestem ciemna masa w tych sprawach:)
|
|
Super wraki są tu: www.lazar.webpages.pl/data/Powitanie.gif
|
|
Zovo, gratuluje podjecia sie trudu prowadzenia slusznej dyskusji nt. poziomu naszego lokalnego lomzynskiego forum. Nie pozostaje mi nic innego jak jedynie przyznac racje przytoczonym argumentom. Cale forum zaczyna przypominac dobry lokal, do ktorego zaczely sie schodzic "dresy", ktore (niestety) wypychaja te dobre osoby tworzace klimat forum. Mam nadzieje, ze Twoj post jest jaskolka nadchodzacych dobrych zmian i rzeczowej dyskusji, ktora moze znow wniesie ciekawe pomysly dla Lomzy. (Z doswiadczenia starsi formulowicze wiedza, ze "Magistrat" sledzi forum). Jesli bede mogl wesprzec rzeczowa dyskusje - na pewno to zrobie. PS. Tak mi sie przypomnialo zdanie wypowiadane przez polonistke, gdy pytalismy jak sie pisze "napewno" czy na pewno" - "Na pewno oddzielne, naprawde razem" bigi2004
|
|
blueconnect w erze;)
|
|
a najlepiej i najszybciej to Cię podłączą tam: www.lazar.webpages.pl/data/Powitanie.gif
|
|
Jestem z Jedwabnego czy to coś zmienia?
|
|
Witam... Jednym zdanie dołączam się do wszystkich wypowiedzi zovo. Ubolewam, że ciągle od lat na forum 4lomza są osoby, których jedyną bronią w dyskusji jest stwierdzenie "nie chcesz, to nie zagladaj tu, nikt cie nie zmusza" - przykre jest to, ale sam się przekonalem [dawno temu pod innym nickiem], że nie da się z nimi wygrać, choć oczywiście walczyć warto. Pozdrawiam
|
|
zawsze chetnie stane na kresce, ale nie za free, bo zbyt duzo mie to kosztuje, jestem gotow przyjac zaklad :) Zbych
|
|
zarowno w cai jak i short ram jest stozek, wszystko zalezy od tego do czego i kiedy uzywasz auta, w naszych warunkach do jazdy codziennej zdecydowanie polecam dolot krotki, ja zas jezdzac autem tylko i wylacznie na streety zdecydowalem sie na dlugi, zreszta w moim przypadku zdecydowanie lepiej wypadl on w testach -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
aha i tylko wylacznie z miejsca, rolowany nie wchodzi w gre Zbych
|
|
Maciek... nie musisz mi się tłumaczyć. Poza tym, pojedyncze przykłady nijak się mają do całości publikacji. Pozdrawiam i ze swojej strony zamykam temat. I pozwolisz, że dla odmiany ja nie będę nic mówił o eksponatach muzeum. :) Ma zowsze Łomża
|
|
a ja właśnie się zastanawiam... wg pomiarów na hamowni idealny do Lanosa będzie CAI ze stożkiem w nadkolu - daje największe przyrosty, bo całkowita pojemność układu dolotowego będzie najbardziej optymalna (zakładając rurę o takiej samej szerokości jak przepustnica)... ale z drugiej strony widzę tutaj taki zestaw: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Secret-Weapon-Short-Ram-Intake-Daewoo-Lanos-00-02_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38634QQitemZ7995044138 renomowana firma, niezła cena, osłona carbonowa... czy muszę ciąć maskę i robić wlot powietrza, żeby taki dolot mi coś dał? Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
To chyba najlepszy sposób! hans: jutro o 17:00 w 4PR? Zbych
|
|
docelowo maja byc srednie 13 moze wysokie 12 i moc ok 280-300koni ale to dopiero po zakuciu, narazie beda 14 srednie no i musze ogarnac skrzynie jdm z lsd bo narazie nima, a civic bedzie prawie caly w laminacie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |