Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ziomex paplik uważajcie !!! |
Kompa biora tylko wtewdy kiedy ktoś idzie w zaparte że nie pisał. Ja pisałem i nie mam zamiaru się tego wypierać . JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ziomex paplik uważajcie !!! |
Nie tylko .(biorą bo tak lubią)
|
|
Jeden do jeden to może nie ale kilka milimetrów to można wyciągnąć tylko to troszkę boli jak coś to mogę dać namiar na jednego karka. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Smerfie i pwmiętaj jak już tam będziesz ,że jak stoisz to też siedzisz-;))
|
|
Jak juz skonczysz gimnazjum, to moze zrozumiesz. Czy tobie sie wydaje ze kierowca pojedzie, zamowi kebab, bedzie czekal na niego **** wie ile i dopiero go dowiezie za te 10zl? Nie! Dlatego kazdy normalny, szanujacy sie lokal robi tak jak pisalem wyzej! oczywiscie poza betterem, bo 99% jego klientow to ludzie twojego pokroju i w twoim wieku. On w kazdym telefonicznym zamowieniu wyczuwa chec oszukania go i naciagniecia na koszty, wiesz dlaczego? Dlatego wlasnie ze glownie ma do czynienia z dziecmi, a nie powaznymi ludzmi, ktorych stac by zamowic sobie kebaba z dowozem . Nie wiem, w sumie po co ja sie tu tlumacze jakiemus dziecku?
|
|
odeślij na adres który jest na prawku.
|
|
Ciekawe czy sędzia ten gest wezmie pod uwagę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |