czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TVP znowu odkłamało niemiecką szczujnię.

sory za bledy ja o 12 lece na rower jak ktos chce to pisac i nie marnowac niedzieli poki ladna pogoda

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TVP znowu odkłamało niemiecką szczujnię.

Tak jak napisała agria,że licząc wszystkie pieniążki za sms-y to uzbierała by się spora sumka.To prawda i też tak myślę.Ja osobiście chce to w jakiś sposób wyrównać.
I mam taki pomysł,żeby chętni wsparli ten szczytny cel o jaki walczył zespół Juli,żeby ich wysiłek nie poszedł na marne.Tak na spokojnie teraz gdy emocję opadły też zastanawiam się nad tym,że przecież za te wszystkie sms-y "dwójka"będzie miała pieniądze na jury,czy też główne gwiazdy,jak np.Kozidrak która zainkasowała 350 tyś.
Wie wg.mnie te 100 tyś. jako główna nagroda to jakaś kpina."2" powinna z tych pieniędzy sfinansować w jakimś stopniu wszystkie te instytucje na jakie zespoły chciały wydać główną nagrodę.Co teraz czują Ci ludzie którzy oczekiwali na takie wsparcie,a wiadomo,że w takich placówkach zawsze brakuję grosza.
Więc wszyscy chętni,którym naprawdę przypadł do gustu pomysł z przekazaniem nagrody na hospicjum mogą jakiś grosz na ten cel przekazać.
Nie wiem czy w szpitalu dalej stoi ta szklana duża skarbona[dawno tam nie byłem].Ja np. chce tam wrzucić przynajmniej równowartość swoich sms-ów,ale jak ktoś wrzuci 1 zł,czy2 to też będzie pomoc.Przynajmniej niech nadzieja tych chorych ludzi nie umiera!
A co do zespołu Juli w tym odcinku byli NAJLEPSI!!!

_małego_ JESZCZE nie ma, a marudy JUŻ nie ma...uszanujmy to ze chcą w tych ostatnich dniach uczestniczyć w niedzielnej mszy świetęj... ( szczególnie maruda :) a _mały_ tak tylko dla towarzystwa - bo nie należy do tych "7 wspaniałych" ściganych za wpisy...cfaniaczek :*)

rudy błazen z druhem

Aaaa zabiorą Wam komputery na pewno do kontroli, więc uważajcie na oprogramowanie - czy legalne.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org