Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To kłamstwo! PiSlamistom nie chodzi o pieniądze. |
http://karate.lomza.pl/index.php/en/ Tutaj masz ich stronkę .Więc kontakt już najdziesz.Wiek jest podany od 5 lat ale myśle ze bez problemu wezmą też 4-ro latka.Zresztą widziałam dzieci poniżej 5 roku życia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To kłamstwo! PiSlamistom nie chodzi o pieniądze. |
_mały_ :) Ty to oszczędzaj kaskę na paczki do Czerwonego Boru:):)
|
|
|
Dziękuje za namiary:) wolę żeby tak spędzał wolny czas, a nie przed tv bądź komputerem.
|
|
szkoda, szkoda, ale mimo wszystko i tak wysoko zaszla w tym programie. gratuluje :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Tak długo green trzymałam kolekcję swoich lalek, że aż wstyd, ale miałam 25 lat jak wyrzuciłam walizkę z Barbii, powiem szczerze, że było ciężko:) Tam wszystko było idealne:)
|
|
Ja tam dokładnie nie wiem,ale wiem ,że mego chłopaka to Mariolka dwa razy w tygodniu gdzieś na Rybaki wozi i zawsze ma ze sobą kimono i jakieś dwa kije.
|
|
Maturzysta15 nie głosowało się na Julitę tylko na 16z Łomży i na hospicjum,bo wygrana miała isc na ten cel. Nie głosuje się na gwiazdę tylko na cel.
|
|
Oby go z Zezowatym w jednej celi nie posadzili.
|
|
ale kilku telewizyjnych pokemonow w stylu malzenstwa chytrosow musi zarobic te 80 tys na mies W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |