Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strajk kobiet to agresja wobec katolików! || Ordo Iuris. W imię zasad |
Fantic chyba TY nie dorosłeś/aś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strajk kobiet to agresja wobec katolików! || Ordo Iuris. W imię zasad |
bujał się dosłownie na nogach z wielkimi białymi słuchawkami na uszach. Wyglądał komicznie i bardziej nadawał się do kabaretu niz na soliste zespołu bitwa na głosy Juli. Nie wiem czego słuchał ale może wpajał sobie prawidłowe dzwięki tak aby kolejny raz jury nie wysłało go zwyczajnie paśc krowy a nie śpiewać. Ja osobiście czekam na nastepny odcinek i na dopuszczenie łomżyniaków do śpiewania. I mimo wszystko czy się komu to podoba czy nie prosze o głosowanie na zespół Juli bo walczymy o 100 000 złotych na funkcjonowanie hospicjum dla ludzi nieuleczalnie chorych - to jest bardzo ważny cele. Tak więc sobota wieczór pełna mobolizacja łomzyniaków , przygotowane telefony i slemy sms.
|
|
zgadza sie, na piłsudzkiego 58 - Logo tk
|
|
Wpm za te okolo 600 zl co zarabiasz butiku sie dorobilas :) Jak nie twoj ten butik to pozew zbiorowy chcesz zakladac. Dobrze masz nasrane w bani.
|
|
Nie da się!!! Jedyne wyjście z tej patowej sytuacji to sformatowanie C:
|
|
nie chce reklamować lokalu ale ogłosili się tydzien temu że mają piwo po 1zł i w ten weekend ma być to samo. niby warto iśc prawie za darmo wypić pare piwek ale jak ma być to woda a nie piwo to wole do porządnego lokalu iść. dlatego pytam co o tym sądzicie? czy za taką cene te piwo bedzie dobre
|
|
Witam, mam sznaucera miniaturowego - o wiele ładniej wyglądają nie strzyżone ale z prostymi włosami. Zależy od gustu. Na pewno możesz się dowiedzieć u weterynarza, lub poszukać w Google.
|
|
wracamy do epoki kamienia łupanego :)
|
|
a moim zdaniem hop siup to żadna muzyka... to jest coś w rodzaju melorecytacji to jest tak głupie że każdy może to robić:-) czyli co zrobić żeby hopsiupować? -włączamy obojętnie jaką muzyczkę - następnie zaczynamy gadać jak to jest źle mieszkać w bloku i że nie można palić zioła - i że pały w radiowozach prz.yp.ierd.alają się -i td i td tfu tfu ble
|
|
A co z trym MPEC_em chyba chcą sie rozgrzać bo zima tuż tuż, obawiam się że wybrali za mało nicków bo tylko 5 i zastanawiam się czy ta ilość wystarczy na cały sezon grzewczy. rudy błazen z druhem
|
|
a ja bym proponował się zebrać i pokazać co sie o tym wszystkim myśli. A i na pewno zajęła by się tym ogólna telewizja.
|
|
|
Widziałem jak na złomie jakiś mechanik usuwał usterki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |