Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny psikus Castro |
Sane.. widzialem wczesniej ze pisales o toyotach.... Celici sa dwie Jedna srebrna w wersji 1.8 143 KM europejska wersja czesto stoi na malacha, bo tam wlasciciel pracuje. a druga czarna w wersji GT-S 192 konie w usa wersji :) No to masz juz dane A ta sti w starszej budzie pzdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny psikus Castro |
urojenia - czytaj temat, po kiego miałbym pytać kogoś o kelnerkę, jakbym tam pracował, hę? myśliszz trochę pogromco szarych komórek?
|
|
Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl) Data: 03-02-06 13:43 Na liście 25 najbardziej niebezpiecznych skrzyżowań w Polsce umieściła GDDKiA skrzyżowanie dróg w Piątnicy. Zbiegają się tu trasa Łomża - Białystok z drogą lokalną do Kalinowa i Drozdowa, stanowiącą także dojazd do nowego mostu. Na skrzyżowaniu tym, charakteryzującym się słabą widocznością często dochodziło do wypadków. Szczególnie było obciążone ruchem w związku z remontem drugiego mostu. Władze GDDKiA zadecydowały, że trzeba w tym miejscu wybudować rondo. Prace mają rozpoczą się na wiosnę. Jednak władza w Białymstoku nie zapomina o naszych drogach, a może to już nasi posłowie dają znać o sobie. Poczytajcie sobie ten temat, a dowiecie się co nie co o rondach w Piątnicy. Temat o identycznym tytule, tylko z 03-02-2006 r. Pozdrowienia. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
hmmmmm mozemy isc w zaparte ale nie wiem kto by na tym lepiej wyszedl :)WIDZE ze na piwo nie przyjdziesz... jak chcialem tak zrobilem , wypowiedzialem sie na zagadnienie ,ktore mnie interesowalo w restauracji o ktorej byla mowa a zes sie odezwal to dyskutuje z toba .Myslalem ze wieksze grono formulowiczow sie wypowie w tej kwestii a nie tylko jakis zagorzaly zwolennik pedalow. To moze wrocimy do tematu :) ktora to taka fajna bo to ze kucharzami sa .....to nie podlega zadnej dyskusji .Urzekala mnie twoja historia wiec opowiadaj : jak wyglada i o czym z nia rozmawiales ? Skoro uwazasz ze temat jakies laski ktora ci sie spodobala jest tak pasjonujacy zeby pisac o tym na forum to kontynuluj swoja historie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |