Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komu jest, to potrzebne. |
przejdzie na 100% Uwaga!!! nabity :)))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komu jest, to potrzebne. |
Jestes ostatnią osobą która potrafiłaby by dac nadzieję , ty ją zabierasz
|
|
A, jednak już wybudowali linię tramwajową , to i lotnisko będzie w Czerwonym Borze. Pozdrowienia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nie ma rady, trzeba się odezwać... Kasiu, Nawet mnie nie znasz. Znasz mnie jedynie z relacji osób-pseudoprzyjaciół, które z różnych przyczyn za mną nie przepadają, głównie dlatego, że nie pozwoliłam się dalej robić "w trąbę" i w końcu przerwałam ten proceder, więc nie dziwię się, że mają mnie po dziurki w nosie! Ktoś bardzo mi bliski też "ośmielił" się przerwać ten proceder i stąd teraz te rozgrywki, z braku innych środków, na forum publicznym! A kto powiedział, że tylko jedna osoba na świecie ma monopol na odbieranie nadziei?? Czy wolno tylko odbierać nadzieję, a jak mi odbierają to już co to to nie?? To tyle, co mam do powiedzenia w tym temacie. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
matka... może podasz link do tej stronki...bo trochę długo szukać???:P pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
czym ty w koncu jezdzis bo te ACO to mi nie wiele mowi?? i jakie zcasy powtarzalne miales w Kielcach?? lub w Poznaniu??? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Parametry które podałem, są przy oczywiście po strzale. Na AFR pewnie że jest sposób, tylko nie chce już inwestować w auto. W Poznaniu było z tego co pamiętam w okolicach 2.06 ale musiałbym to sprawdzić. Co do wjazdu na tor, to zazwyczaj jest zorganizowana grupa. Około 10-15 aut ze statusem organizacji. Ceny w zależności od terminu są negocjowane. Poza tym impreza jest dwudniowa i w koszt jest wliczony nocleg, wyżywienie i impreza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |