niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dlaczego prywatny biznes upadnie !!!!!!!!!!

maruda Ty chyba ciężko przechodzisz kryzys wieku średniego bo ostatnio wszystkich się czepiasz..no, prawie wszystkich...:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dlaczego prywatny biznes upadnie !!!!!!!!!!

Genia! odpowiem tobie krótko przysłowiem " pomóż dziadowi to cię zniszczy" ,jeżeli chodzi o ślepaka to nie używam okularów do zabiegu bo widzę doskonale z bliska co do rzeżnika to nikogo w swoim gabinecie nie zarżnołem ani nieprzerżnołem ale jak jeszcze do mie przyjdziesz to to zrobię.Pozdro

PO STRZELNICY BIEGA MAŁY CZARNY KUNDELEK W CZERWONEJ OBROŻY WE WZORKI JEST PRZESTRASZONY I SZUKA KOGOŚ MA TROSZKĘ SIWY PYSZCZEK

PO STRZELNICY BIEGA CZARNY KUNDELEK PIESEK W CZERWONEJ OBROŻY WE WZORKI SZUKA KOGOŚ

Tak, zaraz przy rybnym na rogu.
Na Wojska Polskiego raz dałam psa - nigdy więcej. Nie dość, że krzywo obstrzyżony, to zachowywał się podejrzanie, jak by był odurzony. Oczywiście wpierano mi, że psu nic nie podano. Mój pies jest spokojny, ale nie aż tak.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org