Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyści w wiezieniach na was czekają.!!! |
Ale checa! No to w końcu domki, czy pensjonat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyści w wiezieniach na was czekają.!!! |
Uwielbiam wkurzać takich jak ty Argumenty: - brak wolności słowa w lewackich mediach. Temat usunięty, mimo że był bardzo kulturalny - uważasz, że pedofilia jest zła, ale nie należy głośno potępiac tych co się tego dopuszczają, żeby ich nie denerwować i nie nakręcać spirali nienawiści? To może i morderców nie potępiajmy? Po co ich denerwować? Pytasz po co o tym mówić? Po to, żeby ludzie wiedzieli czym jest Islam. Jak jakaś głupiutka Agatka z Łomży zakocha się w przystojnym Ahmedzie to se przypomni dysusję, pomyśli, że u nich kobieta, chrześcijanka jest człowiekiem najniższej kategorii. Może się zastanowi, czy dla śniadego, trochę dłuższego chu... warto zostać niewolnicą. Może pomyśle, że jednak lepiej związać sie z ciapowatym, ale kochającym Polakiem. Po to warto rozmawiać na drażliwe tematy. Podać ci argumenty mówiące o tym, że pedofilia jest zła? Podać ci argumenty mówiące, że kobietę należy traktować lepiej niż wielbłądzicę? Twoim jedynym "argumentem" jest wyzywanie ludzi. Kto się z tobą nie zgadza ten ksenofob, faszysta, nazista, niepostępowy zaściankowiec, hamulcowy postępu europejskiego itd Mocne masz argumenty.
|
|
wie i jeśli chcesz wiedzieć to jest ona i gadałem z nią już i to jej szukałem i co mały człowieczku łyso ci a zazdrość bokami wychodzi takie życie pilnuj kompa bo ci net odetną Borys-50
|
|
A przepraszam - tematu jeszcze nie usunęli.
|
|
Moim zdaniem najlepiej kartę sformatować bezpośrednio na urządzeniu. Ono wtedy dobierze sobie najodpowiedniejszy system plików i problem powinien zniknąć. facmen
|
|
nata09 zdradzisz tajemnicę?
|
|
Witam. W dniu 11.10.2012 jadę do Łodzi i tego samego dnia wracam.Mam 4 wolne miejsca.Osoby zainteresowane proszę o kontakt:504013555 facmen
|
|
Jeśli kogoś stać to niech kupuje ale oczywiście potem sprzeda się ją za parę groszy tak już jest niestety. facmen
|
|
Chyba w żadnej gminie nie rządzi wójt tylko rada gminy. A z tego co czytałem wójt już raz "podzielił/scalił" gminę i coś mu nie wyszło.
|
|
podobno "człowiek uczy się na błędach" oczywiście najlepiej na swoich, przynajmniej jak coś pójdzie nie tak to będziesz wiedziała, żeby następnym razem nie zrobić tego ponownie. a jak wiemy świat należy do odważnych, więc niech cię twoja nieśmiałość nie przytłacza, nie zamykaj się a małymi kroczkami pokonasz swój problem. uczymy się przez całe życie. kiedyś ktoś mi powiedział, że każde niepowodzenie to nie pech czy jak to tam sobie każdy nazywa, ale problem do pokonania, nauka, jak sobie radzić z przeciwnościami. spójrz na to z tej strony i zaakceptuj to jaka jesteś. jeśli ktoś będzie chciał cię zmieniać, wiedz, że nie jest ciebie wart :-)
|
|
mi po 2 miesiącach udało się sprzedać w internecie na www.we-dwoje.pl
|
|
Zgadzam się. Używam wody z lidla do mycia włosów, bo zwykła kranówa podrażnia mi skórę i mogę potwierdzić, że woda z lidla jest jak najbardziej ok. facmen
|
|
ja to juz nigdy nie pojade na stary dworzec, szkoda mi mojego zycia i mojej rodziny.
|
|
Masakra ...
|
|
Nie rozumiem kontrowersyjnych wypowiedzi na ten temat. ;) Czasami nie ma po prostu jak zacząć, znam wiele osób które swoją "karierę" rozpoczynały w podobny sposób. Nie wiem czemu większość ludzi twierdzi, że rap i hip hop nie może być wartościowy. Czasem zawiera wiele prawdy o życiu. To prawda, że niektórzy raperzy powinni skończyć nawijkę, bo potrafi to być żałosne. A rap to nie tylko " firma jp" ale także mowa o uczuciach, życiu i wartościach. Sama lubię czasem posłuchać;) a krytykowanie danego gatunku bez znajomości niektórych tesktów jest dla mnie żałosne. Nie chcąć obrazic, ale Paulinko to co powiedziałaś było naprawde bez sensu. I chociaż sama jestem dziewczyną, to powiem ci, ze nie masz zielonego pojęcia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |