Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Festiwal nienawiści do polskich dzieci prowadzony przez towarzyszy z PZPR-pis i ich czopów. |
chyba nikt nic nie wybierał, to zostało narzucone w czasie panowania gospodarki centralnie sterowanej...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Festiwal nienawiści do polskich dzieci prowadzony przez towarzyszy z PZPR-pis i ich czopów. |
A może kaloryfery odkręć? ;) U mnie grzeją.. marnie, ale grzeją. Borys-50
|
|
Re: Festiwal nienawiści do polskich dzieci prowadzony przez towarzyszy z PZPR-pis i ich czopów. |
po prostu podobala mi sie wiec ja kupilam- jedyny taki dzien w zyciu wiec hce sie wygladac wyjatkowo i pieknie...nie schowam jej do szafy- mysle ze w koncu ktos sie zjadzie tym bardziej ze za polowe ceny takiej sukni sie nie kupi..a z reszta nie o tym jest rozmowa
|
|
dowod to dowod. najmniejszy problem. pisze bo zalezy mi na ksiazeczce. tego nie mozna ot tak wyrobic znow.
|
|
ja takze szukam mechanika do Opla Vektry - ale poki co sie wstrzymuje! Bedzie zle - nie bede poprostu jezdzic. facmen
|
|
Autor: asia87 (---.wroclaw.vectranet.pl) Data: 05-10-12 16:50 Niestety to jest kapitalizm, duże galerie to problem we wszystkich miastach, ale ludzi narzekają, a sami tam chodza kupować. Zdecydujcie się, albo narzekacie i chodzicie kupowac do roznych malych sklepow, albo jedziecie na zakupy do jednego duzego sklepu i dajecie zarobic obcym. Nasza galeria będzie problemem owszem, ale to za srawą lokalnego lobby, które blokując galerię przez tyle lat wpuściło do miasta Biedronki:) Jedna galeria nie stanowiłaby żadnego problemu.
|
|
No niestety, że dałaś za nią 4000 tyś, wcale nie musi oznaczać, że ktoś da ci za nią połowę ceny. Gusta i guściki są różne.
|
|
OjczeR, Twoja ignorancja przekracza granice możliwości, jak chcesz się czegoś dowiedzieć o subwencjach i funduszach to se ustawy poczytaj, ja nie mam zamiaru uczyć Cię czegokolwiek, sam się doucz. O podziale podatków pomiędzy państwo a samorząd też poczytaj, a potem pisz swoje głupoty. Miasto do inwestycji z UE dokłada (nie więcej niż połowa wartości inwestycji), bo musi, chyba że nie che dróg, basenu bulwarów, stadionu, komunikacji itd., a woli zostać przy zacofanym miasteczku w którym rządzą partykularne interesiki Co do usług i handlu - niech się rozwija, jestem za, tearz wszystko stoi na usługach - prawidłowo, ale nie wyjeżdżaj z tą Długą, jakby to jakaś święta krowa łomżyńska była, bez której się miasto rozpadnie. A i te kilkanaście tys firm się też rozpadnie, jak galeria powstanie? - na pewno. Zagrożonych jest tylko kilka sklepów z ciuchami, nie bój się warzywniaki i spożywczaki wyżyją, zakłądy kosmetyczne, samochodowe, usługi finansowe, wszystko wyżyje. Dalej tkwij w rozumowaniu ożywiania starówki od 14 do 18, gdzie ożywianie kończy się wraz z zamknięciem ostatniego badziewiaka. Tak już od wielu wielu lat centrum nam zdycha. Na starówkach to kultura kwitnie, a handel w galeriach i innych częściach miasta. I jedno jeszcze, co masz z tymi wyzwiskami, jesteś frustratem jakimś zapadłym?. myślisz, że to pomoże?, ja też mogę, ale po co? Czy zmieni to postać rzeczy, fakty? Tylko najgorszy prymityw myśli, że tak. Powodzenia.
|
|
nie ma jeszcze cracka... taniej można kupić na allegro sam klucz 97zł facmen
|
|
obecnie nie wozki sa polecane ALE CHUSTY JAK NASZE BABKI NOSILY. Popatrz na necie:)) Borys-50
|
|
voodo, nie chcesz nic na ten temat powiedzieć bo 1 nie wiesz, po 2 dotacje centralne dla samorządów są z różnej maści podatków, min. od naszych rodzimy przedsiębiorców. Inwestycje Unijne w Łomży to jest mały pikuś, ułamek procenta przy rocznym budżecie na poziomie 300 mln zł, więc w tym temacie nie powinieneś nawet o tych unijnych dopłatach wspominać, bo to nie na temat.. O Długiej wspomniałem jako o przykładzie ty debilny popaprańcu:) to był kontrargument że od galerii przybędzie miejsc pracy, a ja ci mówie że nic w tym względzie się nie zmieni, bo w sklepikach na mieście zmniejszą się obroty i część ludzi straci pracę, tak było w białym, Płocku, tak jest wszędzie... Więc nie fantazjuj... Ja generalnie leje co się stanie z długą, czy powstanie 10 galerii, jest mi to obojętne, ale wbij sobie to do swej zakutej pały, że twoje teorie są błędne i o tym piszę, a nie czy za czymś jestem czy nie, co mi cielaku wmawiałeś... Nie skomentowałeś też tego że właściciele galerii, butików nie będą uiszczać choćby podatku z pitu do kasy miasta, tylko tam gdzie są zarejestrowane, a plułeś się tak że to będą nie wiadomo jakie korzyści...
|
|
Jeśli nie podrożały to 370zł
|
|
Zenit oczywiście o Tobie mowa;-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Omania .... ... a co jest złego w dojeniu krów ? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |