Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest kołtuński , zdemoralizowany polski kler katolicki. |
molasar34... transponder chce zablysnac,on nawet nie lśni hahaha :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest kołtuński , zdemoralizowany polski kler katolicki. |
rafikkkkkk25 a ty tylko w kompie umiesz opcje KOPIUJ-WKLEJ :0 :) :) rozbawilo mnie to :)
|
|
gwiazda operowa z "jury" ... co ona sama sobą prezentuje !!! słyszałem i widziałem jej śpiew w piosence ala DISCO , masakra !!!! ludzi z wadą słuchu lub brakiem jego, od razu by podziękowaki by jej za występ !!! więc UWAGA , Prezydent M. Łomzy na następny Gościniec Ł. powinien zaprosić ową Panią... a My wszyscy będziemy trenować rzut pomidirem do celu !!!! dzięki za 3 miejsce !!! facmen
|
|
Jego słownictwo ogranicza sie do jednego slowa wypowiedzianego przez jego matkę w chwili jego narodzin .- ,, masakra ,,!!!!!!
|
|
mieszkam na ks.anny w 3 grzejniki tez zimne
|
|
Wielkie halo robicie z jednego słowa.Ludzie tutaj czasami w duży gorszy sposób się wypowiadają ,klną itd i jakoś tak Was to nie boli.Chce chłopak niech pisze,mi tam wcale to nie przeszkadza.
|
|
... co tu jeszcze można dodać ?
|
|
TRANSPONDER NA ADMINA !!!
|
|
Gorzej że będąc na dworcu ( jeśli go dworcem nazwać można ) wcale nie słychać zapowiedzi odjężdżających auobusów a jedynie głowę rozbija ryk płatnych ogłoszeń reklamowych. Zegary dworcowe od lat wskazują tę sama godzinę. Czy ten przybytek bałaganu może jest dobrą wizytówką naszego grodu ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |