piątek, 21 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
o Dudzie który lubi być prezydentem.

Ja zapłaciłam 180zł ze zdjeciem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: o Dudzie który lubi być prezydentem.

Podziwiam...miło,że są jeszcze faceci z takim podejściem;-)

Witam,

gdzie w Łomży (lub okolice) ma ktoś kompa do podpięcia się pod nissana?

better dałem tobie szanse byłem zamówiłem trzy gyrosy na wynos i/// się zaskoczyłem powiem że nawet bardzo pozytywnie zaczne od lokalu masz dużego plusa u mnie za Kargula i Pawlaka do tego dochodzi miła obsługa tzn ta dziewczyna fajnie się z nią ogólnie gada/tamta pancura to daj spokój szkoda pisać/ i co mnie zaskoczyło dostałem kolę po gratisie co do jedzenia to też zaskoczenie widać że walczysz o klientów tak jak trzeba zwiększając porcje i sos ostry megaa masz jedna rada wprowadź baraninę/to ci znajomych nasprowadzam/ i oby tak dalej a ja u ciebie znowu będę stałym klientem

no tak, za moją namową pomidory na mięsie widziałem, (lepiej połówki nadziewać niż całe), wystrój z "Pawlakami" tez ciekawy.... ale ja wciąż czekam na baraninę. Pozdrawiam Panie Sylwestrze,

-
Czy każdy kraj może mieć swojego führera ?
Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką)

Masakra ...

ja Wam cos podpowiem jeźcie sobie do Ostrołęki gdzie obok dużego handlu funcjonuje od czorta małych sklepików i zakładów gastronomicznych i jakoś nikt tam nei narzeka i nie padają. Problem to tkwi raczej w mentalności miejscowego biznesu wywodzacego sie z miejscowej ludności a ta wprost od potomków roztrząsaczy gnoju . A polega dokładnie na tym aby się nie narobić byle szajs sprzedać i od zajebania zarobić.

urbi et orbi !

Witam, chciałbym dowiedziec się opini o oponach Mentor. Może ktoś z nich korzystał lub słyszał coś na ich temat.Dzięki za wszelkie opinie.

Nie widzę co oznacza dany kolor, jest tylko na dole wyjaśnione co oznaczają literki przy kursie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org