Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o Dudzie który lubi być prezydentem. |
Ja zapłaciłam 180zł ze zdjeciem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o Dudzie który lubi być prezydentem. |
Podziwiam...miło,że są jeszcze faceci z takim podejściem;-)
|
|
Witam, gdzie w Łomży (lub okolice) ma ktoś kompa do podpięcia się pod nissana?
|
|
better dałem tobie szanse byłem zamówiłem trzy gyrosy na wynos i/// się zaskoczyłem powiem że nawet bardzo pozytywnie zaczne od lokalu masz dużego plusa u mnie za Kargula i Pawlaka do tego dochodzi miła obsługa tzn ta dziewczyna fajnie się z nią ogólnie gada/tamta pancura to daj spokój szkoda pisać/ i co mnie zaskoczyło dostałem kolę po gratisie co do jedzenia to też zaskoczenie widać że walczysz o klientów tak jak trzeba zwiększając porcje i sos ostry megaa masz jedna rada wprowadź baraninę/to ci znajomych nasprowadzam/ i oby tak dalej a ja u ciebie znowu będę stałym klientem
|
|
|
Masakra ...
|
|
ja Wam cos podpowiem jeźcie sobie do Ostrołęki gdzie obok dużego handlu funcjonuje od czorta małych sklepików i zakładów gastronomicznych i jakoś nikt tam nei narzeka i nie padają. Problem to tkwi raczej w mentalności miejscowego biznesu wywodzacego sie z miejscowej ludności a ta wprost od potomków roztrząsaczy gnoju . A polega dokładnie na tym aby się nie narobić byle szajs sprzedać i od zajebania zarobić. ![]() urbi et orbi !
|
|
Witam, chciałbym dowiedziec się opini o oponach Mentor. Może ktoś z nich korzystał lub słyszał coś na ich temat.Dzięki za wszelkie opinie.
|
|
Nie widzę co oznacza dany kolor, jest tylko na dole wyjaśnione co oznaczają literki przy kursie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |