środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaproszenie na POżyteczny spacer

Kanary, autobus, pasażerowie, Łomża.

kanar
-bilet

pasażer
-trąbka

kanar
-jaka trąbka

pasażer
- jaki bilet

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaproszenie na POżyteczny spacer

W szpitalu. Szybko sprawnie z paluszka. Synek nawet nie zapłakał a pobierana krew miał kilkukrotnie. Wyniki tego samego dnia ok 14 a po 15 do odbioru w innym okienku do wieczora chyba o ile pamiętam.
Dziecko nie musi być na czczo do badania, śmaiło można podac mleko i pobranie krwi jest dostępne przez cały dzień do godz 15 a nie jak w przypadku dorosłych do 9 chyba. Wiec na spokojnie można iśc w dowolnej dla siebie godzinie.

jak masz ochote sie wiecej poruszac to sobie dziewczyne znajdz :) albo do serduszka haha

ale o co Ci chodzi. bilety podrożały i zabrali jeden przejazd. czy to jest sprawiedliwe? osobiscie jak nie mam biletu to jade na gape, a jak mam to skasuje. a wlasnie, dlaczego zabrali jeden przejazd z biletow?

Kasia..

flpn@wp.pl zdjęcia i cena.Jak coś to wyśle kogoś po odbiór.

Kurczak nie masz innych zmartwień ? KMKM cię wywaliło , to teraz jeżdzisz na gapę w Łomży i nie zasilasz kasy MPK . A jak tam w twoich Siedlcach MPK pod twoim patronatem kwitnie ?

A na jakim kierunku bylas? Podobno jest tam ktos taki kto bardzo duzo wymaga i wlasnie przez ta osobe duzo osob nie zdaje i rezugnuja z tego kierunku co ja bym chciala

To on jest bezdomny czy wypuszczany ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org