Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie : KTO ma decydować o prawie ustanawianym dla ludzi młodych, którzy są przyszłością Narodu ... i pracują na renty, dla starych torb i emerytów ? |
taki przegląd może zrobić każdy kto ma uprawnienia budowlane do kierowania robotami budowlanymi w specjalności konstrukcyjno-budowlanej zarówno technik jeśli ma szerokie uprawnienia a takie wydawali za czasów prl jak i inżynier budownictwa. W Łomż i w okolicach jest ich cała masa od czego jest internet... sami się reklamują podzwonisz po pytasz co i jak.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie : KTO ma decydować o prawie ustanawianym dla ludzi młodych, którzy są przyszłością Narodu ... i pracują na renty, dla starych torb i emerytów ? |
Szkoda, że dobra pogoda już nas opuściła. Przy dobrej pogodzie nie ma sensu jeździć MPK , gdyż wszędzie można dojechać rowerem i nie trwa to wiele dłużej niż autobusem a jeżeli mieszka się w rejonie gdzie daleko jest przystanek to rower znacznie przewyższa autobus. Niestety w naszym klimacie całoroczna jazda rowerem jest raczej niemożliwa.
|
|
Re: Pytanie : KTO ma decydować o prawie ustanawianym dla ludzi młodych, którzy są przyszłością Narodu ... i pracują na renty, dla starych torb i emerytów ? |
http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/22205 http://www.osesek.pl/zdrowie-i-pielegnacja-dziecka/83-szczepienia-dziecka/926-szczepionki-byc-madrym-przed-szkoda.html
|
|
Małe to i wredne na dodatek rude ;))
|
|
Też jakaś praca....a że nie przyjemna dla gapowiczów..Bywa.
|
|
Witam! Jakie są w Łomży prowadzone sporty walki? Mam ochotę się więcej poruszać. Mógłby ktoś podać adresy i nr. telefony do jakiejś ciekawej sekcji?
|
|
Ewelajna,a ile się uczyłaś? Miesiąc? Bo kto zaczyna, to myśli o egzaminie,a nie o innych planach. Więc byłaś tam miesiąc. Wiem, że na farmacji nie mają lekko. Są osoby, które jadą na samych dopuszczających i dostatecznych, mówią, że jest łatwo, bo albo ściągną, albo nauczyciel się zlituję. O nauczycielach mogę mniej więcej Ci powiedzieć. To nie jest "ŻAK". :) Najważniejsze, że w tej szkole mówili STOP LIZUSOM :D I to najbardziej mi się podobało :) (Bynajmniej na moim kierunku) Zdałam i nie żałuję.
|
|
http://lifestyle.wp.tv/i,Jakie-sa-przyczyny-alergii,mid,1097070,index.html?ticaid=5f496#m1097070
|
|
Jeśli pielęgniarka ma podejście i doświadczenie, to pobranie krwi nie jest niczym strasznym, szkrab nawet tego nie zauważy :) Co do wenflonu - to zależy od tego gdzie jest umiejscowiony. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |