Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
następna ikona kato-prawicy |
Witam. Ja także polecam jedzenie z naleśnikarni. Przede wszystkim naleśniki oraz pierogi. Dania są podawane gorące i moim zdaniem nie są rzucane na stół przez obsługę. Polecam także kawę Latte- jest super. Co do czasu oczekiwania to w takich miejscach gdzie jedzenie jest robione na poczekaniu trwa to 15-20. Ja to akceptuję i dla mnie nie jest to problemem, ponieważ dostaję świeży produkt. Co do obsługi, to uważam że nie każdy musi pokazywać zęby i je szczerzyć jak koń. Pani, o której mowa uważam, że jest miła i robi to co do niej należy. Klient zawsze ma prawo wyboru i nie musi darzyć wielką sympatią obsługi.... Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: następna ikona kato-prawicy |
co Ty mi chcesz doradzać? jak mam stopy na bieżni ustawić ? :P heheheh nie wiem o której ... wypatruj :P facmen
|
|
Ojejjj....a to weterynarz je uśpi bez problemu? O matko aż płakać mi się chce...
|
|
Zamiast marudzić, to weź się do roboty. Wszyscy co zakładają tego typu tematy na forum to życiowi nieudacznicy. Nie ma w Łomży miejsc pracy? To rusz swoją "makówką" - sam je stwórz. Nie potrafisz myśleć, to po prostu wyjedź gdzieś indziej. Koniec tematu.
|
|
Patrze mały jesteś dobrze poinformowany ; )
|
|
Sprawdź www.JUBILERPIECIAK.PL już kupują i pacą na pewno powyżej 80zł. Zależy od kursu dnia. pozdrawiam Zbyszek
|
|
Jak coś to mogę Ci oddać stary odciągacz Mariolki.
|
|
MIJ i jak ze spanielem ?
|
|
Kto na Filologię? (:(: facmen
|
|
PIERDZIELENIE O Sz...... Gdzie ci ludzie będą pracować jak tu zamioeszkają. Do Zambrowa Ostrołęki Białego i Wawy do pracy będą jeździć lub tam bedą pracować a w Łomży mieszkać. Może MOPS ich będzie utrzymywał. Ewentualnie co 29 znajdzie zatrudnienie w marketach i biedronkach i z biedronkowego dochodu bedziemy rozwijać Łomżę o nowe inwestycje.
|
|
No dobrze jutro rano pojadę po maleństwa skoro mają cierpieć w tych Radysach,a suni wezmę tabletki na wstrzymanie laktacji...serce mnie boli,ale jeżeli mają tam trafić to wolę by zasnęły spokojnie...jutro zrobię zdjęcia suni i prześlę na meila.Zaraz podzwonię po weterynarzach,pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a w którym miejscu jest ten kebab jeśli można wiedzieć
|
|
Tak... pisząc 'gleba' miałam na myśli wieś. I też prawdą jest, że z nudy usnęłam ;) no niee, aż tak źle być nie może... Sex w śniegu ? Chcecie mi go stopić zanim w ogóle sypnął...(chociaż swoją drogą ciekawe ... :D ) A mi po prawdzie tęskno za tą zimą... a Wam? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
ten łikend muk zapytać ilu z nich mnieszka tamoj dłużej jak 15 lat,okazałoby sie że garstka psijokow pod barem(bo pytania nie zrozumieli) :-) mario
|
|
To się nazywa eko-sex, do dzieła chłopie!!! do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ja kiedys na Sosnowej w Łomży robiłem co prawde co innego ale tobie tez pewnie zrobi.
|
|
Dzięki kolego :p
|
|
o przepraszam dziękuję Martusiu :)
|
|
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429195_435433283160419_1508296512_n.jpg No ja znalazłem tylko takiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |