niedziela, 18 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
następna ikona kato-prawicy

Witam.
Ja także polecam jedzenie z naleśnikarni. Przede wszystkim naleśniki oraz pierogi. Dania są podawane gorące i moim zdaniem nie są rzucane na stół przez obsługę. Polecam także kawę Latte- jest super. Co do czasu oczekiwania to w takich miejscach gdzie jedzenie jest robione na poczekaniu trwa to 15-20. Ja to akceptuję i dla mnie nie jest to problemem, ponieważ dostaję świeży produkt.
Co do obsługi, to uważam że nie każdy musi pokazywać zęby i je szczerzyć jak koń. Pani, o której mowa uważam, że jest miła i robi to co do niej należy.
Klient zawsze ma prawo wyboru i nie musi darzyć wielką sympatią obsługi....
Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: następna ikona kato-prawicy

co Ty mi chcesz doradzać? jak mam stopy na bieżni ustawić ? :P heheheh nie wiem o której ... wypatruj :P

facmen

Ojejjj....a to weterynarz je uśpi bez problemu? O matko aż płakać mi się chce...

Zamiast marudzić, to weź się do roboty. Wszyscy co zakładają tego typu tematy na forum to życiowi nieudacznicy. Nie ma w Łomży miejsc pracy? To rusz swoją "makówką" - sam je stwórz. Nie potrafisz myśleć, to po prostu wyjedź gdzieś indziej.

Koniec tematu.

Patrze mały jesteś dobrze poinformowany ; )

Sprawdź www.JUBILERPIECIAK.PL już kupują i pacą na pewno powyżej 80zł. Zależy od kursu dnia.

pozdrawiam Zbyszek

Jak coś to mogę Ci oddać stary odciągacz Mariolki.

MIJ i jak ze spanielem ?

Kto na Filologię? (:(:

facmen

PIERDZIELENIE O Sz...... Gdzie ci ludzie będą pracować jak tu zamioeszkają. Do Zambrowa Ostrołęki Białego i Wawy do pracy będą jeździć lub tam bedą pracować a w Łomży mieszkać. Może MOPS ich będzie utrzymywał. Ewentualnie co 29 znajdzie zatrudnienie w marketach i biedronkach i z biedronkowego dochodu bedziemy rozwijać Łomżę o nowe inwestycje.

No dobrze jutro rano pojadę po maleństwa skoro mają cierpieć w tych Radysach,a suni wezmę tabletki na wstrzymanie laktacji...serce mnie boli,ale jeżeli mają tam trafić to wolę by zasnęły spokojnie...jutro zrobię zdjęcia suni i prześlę na meila.Zaraz podzwonię po weterynarzach,pozdrawiam.

Treść jest ukryta

a w którym miejscu jest ten kebab jeśli można wiedzieć

Tak... pisząc 'gleba' miałam na myśli wieś. I też prawdą jest, że z nudy usnęłam ;)
no niee, aż tak źle być nie może... Sex w śniegu ? Chcecie mi go stopić zanim w ogóle sypnął...(chociaż swoją drogą ciekawe ... :D )
A mi po prawdzie tęskno za tą zimą... a Wam?

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

ten łikend muk zapytać ilu z nich mnieszka tamoj dłużej jak 15 lat,okazałoby sie że garstka psijokow pod barem(bo pytania nie zrozumieli) :-)

mario

To się nazywa eko-sex, do dzieła chłopie!!! do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja kiedys na Sosnowej w Łomży robiłem co prawde co innego ale tobie tez pewnie zrobi.

Dzięki kolego :p

o przepraszam dziękuję Martusiu :)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429195_435433283160419_1508296512_n.jpg

No ja znalazłem tylko takiego.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
praca
Praca przy dociepleniach. Mile widziane doświadczenie.
tel. 608311961
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org