Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan Paweł II założył sobie konto |
co Wy gadacie?jak jest zima,to musi być zimno.takie są odwieczne prawa natury. toć ja siedzę przy uchylonym oknie,w koszulce z krótkim rękawem i nie jest mi nawet chłodno(nie spożywałem alkoholu).może system opłat nie jest dobry,ale nie Przesadzajcie,że jest Wam tak zimno! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan Paweł II założył sobie konto |
U Stefczyka można odebrać pieniądze
|
|
Dzisiaj jak byłam w Rossmanie zauważyłam niewielką tabliczkę przy wejściu na której była informacja że płyn dla dzieci BABYDREAM tam zakupiony ma jakieś bakterie groźne dla zdrowia.....i żeby go odnieść z powrotem a pieniądze zostaną zwrócone nawet bez paragonu..... Szok....! Zastanawiam się czy to że się go odniesie to załatwi sprawę....Jeśli jakieś dziecko już zachorowało to co z tych paru zł że zwrócą za płyn...:/ Tu też o tym mowa : http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosc … n/id/89189
|
|
ta 2800 a wyrabiasz w jednym miesiącu dwa miesiąca, 200 % normy. Jak w obozach pracy na ROSJI , pracujesz 2x, dostajesz 2x więcej jedzenia.
|
|
Amway to sekta:))
|
|
UFG działa w sytuacji gdy sprawca jest znany ale nie ma ubezpieczenia OC, wtedy UFG wypłaca ale ściąga od sprawcy. Bez sprawcy ciężko będzie uzyskać odszkodowanie chyba, że masz AC.
|
|
Krogulec to też,ale sprawcy też należałaby się kara. ponawiam pytanie: na Partyzantów nie mogą pomóc?
|
|
jezeli ktos posiada taki to prosze pisac lub dzwonic 533 673 559
|
|
Czy takie wołanie coś w ogóle da? Sprawca musi ponieść karę. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
To zdaje się jest nóż szturmowy a nie bagnet. http://nestof.pl/towar/niemiecki-noz-szturmowy-okopowy-grabendolch rudy błazen z druhem
|
|
No pewnie że nie ma...moja koleżanka skończyła SSGW na piątkach i szóstkach, wróciła do Łomży i siedzi na bezrobociu....i też szuka pracy..:P była już na kilku rozmowach i ostatnio głównym problemem stał się fakt że ma dziecko i może za jakiś czas zdecyduje się na następne...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |