Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
via baltica |
Polecam do przeczytania ze zrozumieniem: http://www.kodeksdrogowy.com.pl/obowiazujace/zmianyDzial2.html ...kilka razy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: via baltica |
ja mam mks 2005 z Ad-Awarem i Spybotem i nie mam problemów z wirusami . Świadczyć może to że z tymi programami 2 lata stabilnie windows mi działał :) Odradzam antywirusy typu Avast wogóle do d*** jednym słowem
|
|
maciek Zainteresuje się Panda Titanium Antivirus 2005, ostatnio bardzo dobrze wypada w rankingach. Koszt licencji prywatnej to 160 zł - z roczną subskrypcją. Jeśli równocześnie zainstalujesz Ad-Aware (bezpłatna licencja domowa) i do ściągnięcia ze strony Lavasoft, to masz nieżle zabezpieczony komputer. Tańszy jest Kaspersky Anti-Virus Home Edition. Licencja na 3 miesiące - pakiet startowy (23.00 zł), Kontynuacja licencji rocznej na kolejny rok (69.00 zł). Jest nieco słabszy od Pandy, ale do domu wystarczy. Ja używam Nortona Inretnet Securiry 2002 (ostatnio znowu ma niezłe notowania) z odnawianą subskrypcją. Program nieco stary, ale jak dotąd, przez prawie 4 lata nie miałem żadnych kłopotów. Wersja 2006 kosztuje 80 Euro. Nie używaj żadnych innych programów anty-spyware, bo według PC World Computer tylko Ad-Aware sam nie instaluje żadnego spyware. Reszta instaluje spyware i trojany.
|
|
Zdecydowanie avast - szybko sprawnie i na temat i darmowo. Mam zero problemów z wirusami, trojanami itp
|
|
Skoro tyle problemów z tymi drogami to czemu na siłę nabijać kieszenie jednej firmie. Przerwać remonty dróg asfaltowych, robić osiedlowe z kostki czy trelinki, będzie więcej wykonawcó. Pobudować nie jeden a dwa bloki komunalne i wtedy Ci od dróg zaczną po dwóch czy trzch latach lepiej i taniej robić. No chyba, że bardzo się chce dalej robić tylko drogi, ale dlaczego tak bardzo się chce przepłacać i walczyć z jakością? Myślę, że to chyba wszystko dla dobra nas niewdzięczników bo po cóż innego?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |