Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samobójstwa, lewicowi aktywiści i służby specjalne. Czego nie wiemy o „szturmie na Kapitol\"? |
Co ty _mały_:) Nie wcinam sie wolnemu niewolnikowi w biznes:):) Ja za miedzią śmigam , mniej grzebania a większa korzyść :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samobójstwa, lewicowi aktywiści i służby specjalne. Czego nie wiemy o „szturmie na Kapitol\\\"? |
martuchnam :) Ten eunuch powinien się cieszyć że ja tu jeszcze nie wkroczyłem :) Bo po raz któryś z kolei musiał by zmienić nick :) Ale ja jestem cierpliwy i swoja pajde ta błotna gnida dostanie i odemnie:):) A nakrętki to ja zbieram od wielu lat :)
|
|
Re: Samobójstwa, lewicowi aktywiści i służby specjalne. Czego nie wiemy o „szturmie na Kapitol\\\"? |
Widzę ,że Martusia od wczoraj jest jakaś taka zakręcona.
|
|
Jest tu taki jeden co by chciał a nie może :)
|
|
maruda nie ubliżaj pchłom bo one wiedza po co żyją w odróżnieniu od tego czegoś co nazywasz mendą
|
|
pażdziernik miesiącem rożanca, mysle ze tym kazdy teraz powinien sie zając a nie glupotami.
|
|
maly zagladam jak mam czas..a tego ostatnio mam calkiem sporo ale nie trolluje tego forum tak jak ty bezsensownymi wypowiedziami w 90% rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |