Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamkneli skutecznie jadaczkę kłamcy i wichrzycielowi |
oooo widzę że ktoś się za mną stęsknił? No już jestem, jestem :) A co do twojego postu konej : były to faktycznie wypociny ,bez polotu ,sensu, ładu i składu. A ja nie lubie jak ktoś zaśmieca forum i udaje in teligentnego :) Poprostu było to jak flaki z olejem mało tego , przeczytałem z kolegami z redakcji dwa razy ten bełkot i nikt nie zrozumiał o co w nim chodzi ,dlatego usunąłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO SIE POPROSTU NIE NADAWAŁO DLA LUDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I RZECZ BARDZO WAŻNA NA PRZYSZŁOŚC !!!!!!! Nie wystarczy napisać tysiące literek . Te literki trzeba jeszcze ułozyc w logiczną całość :):):) Pozdrawiam cię konej:):):) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamkneli skutecznie jadaczkę kłamcy i wichrzycielowi |
Jula powiedz jej ze dostanie wsio u mnie. Pelniutki pakiet Ale dyskretnie jej powiedz ze jest taki jeden pikny amant ktory ma ogromnego smaka... Niech sie zastanowi P.s. Warto ;)
|
|
AA to już nie wystarcza hahahhahah i zostaje DDDDD
|
|
Omania :) To ty jak gąbka płynami nasączona jesteś :) Kasia..
|
|
Ciekawe pytanie,dobre do 50zł.
|
|
rozjasnianie prawie zawsze niszczy wlosy zalezy jaki jest kolor wyjsciowy z tego co pisze monika na swoim blogu ta fryzjerka z ktora ona dzieli lokal jest w tym temacie specjalistka na blogu moniki znajdziesz zdjecia przed i po
|
|
maly Masz rację,tamten wedle nicku,będzie potem marudził :-) Omania pewnie poszedł po rozum do głowy i śmiga po biedronkach za winczachem ;-) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |