Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żydobolszewie w Polin zaszczepiło się przed gojowską biomasą |
siema. napisz jakie auto a mozemy sie dogadac i zmienie ci ja pod domem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żydobolszewie w Polin zaszczepiło się przed gojowską biomasą |
a ja trochę z inny problemem jak jeździłem na klimie to nieczułem smrodu z nawiewu teraz gdy zaczołem puszczać ciepłe powietrze czuję zapychający zapach jakby czymś śmierdziało też powinienem przeczyśćić lub odgrzybić wentylacje w aucie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hahahaha :) Gniot robiony z puree :):) Smakosze od siedmiu boleści :):) rudy błazen z druhem
|
|
a małego gdzie pomieścisz??Nie chcę mieć go pod nosem.A być musi bo obsługuje dzwonek;-)
|
|
Daj ogłoszenie na telebim...;-) lub zajdź do sklepów przy dworcu;-)
|
|
To nie jest chińczyk,lecz sushi..
|
|
Nie ten rejon;-)
|
|
Czy ktoś kojarzy czy w Łomży ktoś wybiela Laserowo Zęby np (żel + foto-naświetlanie) Jak tak to gdzie no i za ile ?
|
|
Tak o mnmie mówia pojedyńcze osoby :) Ale dopóki nie sprawdzisz sam ,nigdy mie będziesz miał pewności :) STRANSKY
|
|
beauty lashes - dzięki za info tylko ja pytałam albo o leczenie w znieczuleniu ogólnym (ewentualnie leczenie z gazem rozweselającym) albo o alternatywne, nowoczesne metody leczenia/znieczulenia. Dwukrotnie miałam znieczulany jeden ząb i dwukrotnie się on nie znieczulił. Ja bólu wiercenia "na żywca" nie wytrzymam, więc pytam o inne metody. Wątpię, czy "zwykły" dentysta i "zwykłe" leczenie mi na to pomoże. Może ktoś coś doradzi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |