Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kościół, który sięga po TK pokazuje słabość |
Nie wiesz co mówisz heeee i zobaczysz, że szybko zmienisz zdanie :) ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kościół, który sięga po TK pokazuje słabość |
Rozumiem, że wg Ciebie, jeśli ktoś znajdzie psa i nie ma warunków by go przygarnąć/przetrzymać/szukać domu na własną rękę to lepiej, żeby zostawił psa na pastwę losu. Niech sobie biega, może głoduje lub zostanie odstrzelony, potrącony itp. Na chłopski rozum, co jest lepszym wyjściem dla takiego zwierza? Chyba jednak schron. Nie przesadzajmy, że tysiące ludzi nagle pójdzie za moją radą i zawiezie czworonogi do przytuliska. Każdy myślący i kochający zwierzęta człowiek, który posiada warunki postara się znaleźć czworonogowi dom, przygarnąć go lub skontaktować się z fundacją, która może pomóc (onki, beagle, terriery itp.). Napisałam tylko to, co w tamtym momencie było by najlepszym wyjściem dla futrzaka. Chłopak nie mógł psa wziąć, a zostawienie go przy takiej drodze było by narażeniem życia. Cieszę się, że ktoś zwierzaka przygarnął, a także z tego, że autor postu zdecydował się, że psiaczkowi pomoże.
|
|
Pierre_Dolain to fakt,czasem ta połówka nie wystarcza :-))))) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
:P ![]() rudy błazen z druhem
|
|
dostałem mandat do zapłaty,bo moja gadzina cyknęła se zdjęcie fotoradarem.nie wiedziałem,że ten czołg potrafi 70km/h pomykać.chyba prześlę ten papier do konserwatora zabytków :-) belfer oni zawsze jak popiją śmieją się ze mnie,a nie ma co ukrywać OSTRO DAJĄ facmen
|
|
coś takiego ;-)
|
|
Miastkowo...Dość ciekawie,niedaleko Grzymał Sz...:):) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |