poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kościół, który sięga po TK pokazuje słabość

Nie wiesz co mówisz heeee i zobaczysz, że szybko zmienisz zdanie :)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kościół, który sięga po TK pokazuje słabość

Rozumiem, że wg Ciebie, jeśli ktoś znajdzie psa i nie ma warunków by go przygarnąć/przetrzymać/szukać domu na własną rękę to lepiej, żeby zostawił psa na pastwę losu. Niech sobie biega, może głoduje lub zostanie odstrzelony, potrącony itp.
Na chłopski rozum, co jest lepszym wyjściem dla takiego zwierza? Chyba jednak schron. Nie przesadzajmy, że tysiące ludzi nagle pójdzie za moją radą i zawiezie czworonogi do przytuliska. Każdy myślący i kochający zwierzęta człowiek, który posiada warunki postara się znaleźć czworonogowi dom, przygarnąć go lub skontaktować się z fundacją, która może pomóc (onki, beagle, terriery itp.).
Napisałam tylko to, co w tamtym momencie było by najlepszym wyjściem dla futrzaka. Chłopak nie mógł psa wziąć, a zostawienie go przy takiej drodze było by narażeniem życia.

Cieszę się, że ktoś zwierzaka przygarnął, a także z tego, że autor postu zdecydował się, że psiaczkowi pomoże.

Pierre_Dolain
to fakt,czasem ta połówka nie wystarcza :-)))))

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

:P

rudy błazen z druhem

dostałem mandat do zapłaty,bo moja gadzina cyknęła se zdjęcie fotoradarem.nie wiedziałem,że ten czołg potrafi 70km/h pomykać.chyba prześlę ten papier do konserwatora zabytków :-)
belfer
oni zawsze jak popiją śmieją się ze mnie,a nie ma co ukrywać OSTRO DAJĄ

facmen

coś takiego ;-)

Miastkowo...Dość ciekawie,niedaleko Grzymał Sz...:):)

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org