Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konwencja stambulska. Wszystko, co musisz wiedzieć o genderowym dokumencie ideologicznym! Raport PCh24 |
MiYu - rzeczywiście jesteś niemalowaną blondynką, trzeba ci wszystko dosłownie napisać żebyś zrozumiała. Nasze schronisko jest najlepszym schroniskiem jakie może być, daje psom schronienie , bezpieczeństwo i jedzenie oraz dobrą opiekę. Ale twoje rady które ogłaszasz publicznie mogą przyczynić się do katastrofy, wiedz o tym, że na forum wchodzi tysiące ludzi, zacznij w końcu myśleć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konwencja stambulska. Wszystko, co musisz wiedzieć o genderowym dokumencie ideologicznym! Raport PCh24 |
A mi się bardzo podobało, wiadomo były pewne niedociągnięcia, ale tak jak w każdej z 8 grup, w końcu nagrywane to było na żywo. Komentarze jury całkowicie niesprawiedliwe, mają okazję skrytykować Julę za nagrody, które w tym roku zdobyła i to robią... ... poprostu zawiść i zazdrość polska nie zna granic. Nie bierzcie tego do siebie, choć byście stanęli na głowie i tak w tym składzie jury nic nie zrobicie... ale najważniejsze to nie oni decydują. Gratulacje i trzymam kciuki.
|
|
Re: Konwencja stambulska. Wszystko, co musisz wiedzieć o genderowym dokumencie ideologicznym! Raport PCh24 |
Własnie jury tak ocenia bo Jula jest młoda i poczatkujaca:) Wystarczy popatrzec jak slinia sie do innych wykonawców tych starszych (np. pani Kozidrak:) a nie sa perfekcyjni:) A ludzie kochaja Jule bo inaczej w pierwszym odnicku nie zostałaby bezpieczna teraz wlasnie dlatego nie miala duzo głosow tak jak Farna:) zobaczymy w nastepnych odcinkach:) Trzymam kciuki:)
|
|
A czy może ma ktoś do sprzedania w przystępnej cenie pokrywę z oświetleniem do akwarium 60l profilowanego?
|
|
Oszczędzają na premie dla pracowników :P
|
|
dr.Borawska--jak najbardziej tak:)polecam facmen
|
|
Hej jaka polecacie kosmetyczkę do oczyszczania twarzy w łomży? I czy to cos pomaga?
|
|
wszystkiego po trochu..ale najczesciej to kelly clarksson,medina a dla wyluzowania i uspokojenia najczescie w wannie ballady celinki..to w domu..w samochodzie mam swoja plytke i najlepiej mi wychodzi po ciezkim dniu wsiac i jechac przed siebie gdziekolwiek bez sensu z ulubiona muzyka na fula
|
|
Powiedzcie mi co sądzicie o Wyższej Szkole z Białegostoku w Ostrowi Maz?
|
|
Slipknot, Soilwork, Soulfly, Times of Grace, Stone Sour, FFDP, Killswitch Engage, All That Remains, Feeder, The Feelers, tyle w **** dobrych kapel jest!;)
|
|
tak o ten wydział mi chodzi. A droga ta uczelnia jest?
|
|
Daniel Sobczak trenował trzy lata zespół trzeciej ligi UKS Technik z sukcesami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |