Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Duda: Jeśli się zaszczepię, to w ostatniej kolejności |
dajcie se luzu co? Czepiacie sie Julii jakby to ona wszystkim sterowala to nie ona wybiera repertuar, to nie ona ustala kto wychodzi tak samo jak to nie na decydowala w 100% kto bedzie jej druzyna, od tego sa ludzie ktorzy sie tym zajmuja, zgadzam sie z wypowiedziami, ale nie jedzcie po tej dziewczynie, bo to nie ona o tym decyduje. Oprocz tego chlopaka juz drugi raz na pierwszy plan zostala tez wypuszczona ta czarna dziewczyna Ania chyba, ok ma ladny glos ale nie umie go wykozystac, kazdy jej spiew to drzacy ryk ucinany w polowie i nie wyciagany do konca, jest to zespol w koncu czy promocja 2-3 osob?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Duda: Jeśli się zaszczepię, to w ostatniej kolejności |
Wszystko zależy jakie prasy porównujemy. Porównując polską sipme kostkującą i polską sipme belującą przy średnim uciśnięciu to około 30 szt.
|
|
nie jestem jeszcze mamuyśką..., ale popieram :)
|
|
Garbaty Aniele. Co do prawo skrętu na skrzyżowaniu , to strzałka zapala się przeważnie kilkanaście sekund wcześniej niż zielone światło.Można poczekać?. Są kierowcy którzy zaraz za skrzyżowaniem skręcają w prawo więc nie jadą z pasa środkowego, tylko prawego. Wiem że jest moim zdaniem głupio interpretowany przepis"ruch prawostronny"( na jezdni dwupasmowej w jednym kierunku) poruszamy się prawym pasem, a lewy służy do wyprzedzania i zmiany kierunku jazdy. Co do kultury;rzadko który kierowca tak często ustępuje i wpuszcza innych, i nikt nie nazwie mnie zawalidrogą, ale przepisy to przepisy. Wracając do wątku tego postu, takie zatrzymanie się na ulicy to buractwo, buractwo i jeszcze raz buractwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Dla wszystkich zainteresowanych tematyką akwarystyczną polecam: http://akwapodlasie.org/viewtopic.php?t=7336
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |