Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kobiety mają pierwszeństwo... |
nie mam zielonego pojecia gdzie jest te szczepankowo czy chojny. mysle ze tam jest nie jeden las. sprawdzalam na mapie to pokazalo mi ze pomiedzy tedna a druga miejscowoscia jest duuza odleglosc. wiec gdzie ja mam tygo psa szukac??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kobiety mają pierwszeństwo... |
No właśnie. Seks już chyba przestał być tematem "tabu". Może trafiasz na te co nie mają nic na ten temat do powiedzenia :)
|
|
Wieczorem go nie było,może ktoś go zabrał. Jutro wskocze na rower i podjadę zobaczę co z nim.
|
|
śpi się we dwoje....a ja nie mam z kim więc muszę podpierdolić Ci temat...wybacz... :P Kasia..
|
|
miło mi Sun jestem ;)
|
|
Jaktośka napisał(a): > Mysliciel80....wez go moze chociaż na przetrzymanie , zebym > nie miała psa w mieszkaniu to bym go wzięła. Ale pytam sie > znajomych ,,,moze w końcu ktoś sie znajdzie , kto przygarnie > psinkę ...Szkoda go zostawić na zatracenie. Zdaję sobie > sprawę , że to dla Ciebie problem ...ale może za pomocą nas > ludzi uda mu się znaleźć dom . Znając siebie to jak go wezmę to go nie oddam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |