czwartek, 17 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
święto PZPR-pis świętem, a tu czeka nas narodowy program szczepień.

*e-mail, ktory podalam w systemie rekrutacji elektronicznej:d wiec tez powinniscie dostac:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: święto PZPR-pis świętem, a tu czeka nas narodowy program szczepień.

Mija napisał(a):

> Polecam http://balet.lomza24.info/

Mija - dzięki .
Zadzwoniłam , wypytałam i już wiem wszystko. Program ogniska baletowego taki jak być powinien plus joga. Kadra pedagogiczna z przygotowaniem pedagogicznym, zawodowym. Myślę, ze to może być dla mojego dziecka początek wspanialej przygody z tańcem. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

uip bez urazy ale ja tego aż w takim stopniu nie widzę w warszawie ,o którą się tak czepiacie na tym forum nie raz , bez urazy ale maja trochę więcej kultury osobistej,a jak wszędzie znajdzie się jakiś burak i namiesza, tylko jest różnica mała tam mieszka około 3mln ludzi tu tylko 63 tyś. a poza tym tu mało kto wpuszcza ludzi pieszych czy innych w autach a zazwyczaj kaczy się klaksonem tam jest normalne by wpuścić czy przepuścić kogoś,i dla mnie połowa kierowców w Łomży i okolicy nie wie jak się zachować w większym mieście a nawet w samej Łomży takie moje zdanie odnośnie kierowców w tym mieście

Kama30,nie wypada mi tutaj pisać o tym wielkim dniu;-)

Oj zauroczony...wytrzymały chłopak z Ciebie hehhe.

I co???bolą teraz hihihihi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org