wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa oficjalna religia elit

Dyskusję wywołały Twoje słowa traktujące psa jak rzecz.I chęć zakupu psa bez papierów.Właśnie tacy ludzie napędzają rynek pseudohodowców.

MiYu podała Ci link do hodowców.Przeszukaj ogłoszenia,czasami można znaleźć za darmo.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa oficjalna religia elit

kacza...na jego stronce wyczytałam,że uzależnienie od alkoholu też leczy--spróbuj--powodzenia w walce:)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Ten jegomość pracuje w nocnym klubie głównie siedząc pod stołem i robi za parówę ...

Wiem, i liczę na to, się do mnie odezwie:-)

masz racje to jest tak zwany AZART - kablowki mialy obowiazek utrzymac go w stanie dzialajacym. niestety instalacje sa zlikwidowane. ktos na tym zarabia do dzis. ktos za to wzial kiedys pieniadze.

dokładnie o tą firmę chodziło, ok dzięki za info

Zastnawiam sie czy pic .odmowic , nigdy nie wiadomo czy trafi sie na falszywke lub inne swinswo. Chyba kupie aparature i jakas dobra recepture. Bo panstwo i tak niezadba o moje i swoje /fiskalne interesy/ Ja wypowiadam sie za wprowadzeniem sprzedazy alkoholu tylko w panstwowych sklepach i hurtowniach, wzorem krajow skandynawskich np. szwecja . Ciekaw co sadza inni smakosze????/

rudy błazen z druhem

żeby forum miało admina nie byłoby takich rzeczy.Napisz coś na władze to zobaczysz jak szybko zdejmą.

Parodia

zauroczony pod koniec października ?? :P

trzeba dostarczyć potwierdzenie opłaty za legitymację ?

jak on sam sobie nie pomoże- to nikt mu nie pomoże!musi wyciągnąć wnioski i chcieć dać sobie pomóc !

Lekarz zalecił mi brać sam kwas foliowy do 12 tc. 3 mies. przed ciążą też już brałam. Po 12 tc brałam sam Femibion i było ok. Jeśli nie tolerujesz witamin a wyniki bedziesz miała w porządku to jedz jak najwiecej warzyw i owoców by dostarczyć w sposób natralny potrzebnych witamin, mikro i makroelement ów i bedzie dobrze :) Znam mamy które miały podobne problemy z witaminami i za radą i pod kontrolą lekarza zrezygnowały z nich na rzecz diety bogatej w owoce, warzywa, mięso i nabiał. Co ważne mimo łykani witamin też nalezy dbać o zdrowa dietę :)

Przyjmę małą kotkę .

jarecki40--możesz o ile minął okres zawartej umowy,nie wiem na jak długo była podpisana--12 msc.,czy 24 msc,.po tym okresie możesz powiedzieć---DZIĘKUJĘ ZA WASZĄ CHU.... TV I INTERNET-;)

Gdzie znajdę hurtownie w Łomży która sprzedaję rzeczy za hurtową cenę ?
Chodzi o art spożywcze i mogą być też z ubraniami używanymi .

facmen

aż takie straszne były,czy takie ,,żarte,,? :P

A co sadzicie o P.Borawska przyjmuje na woj.polskiego ???

E tam Omania zawsze wygląda zjawiskowo:D

osk andrzej lesiak bardzo dobry instruktora

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org