Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa oficjalna religia elit |
Dyskusję wywołały Twoje słowa traktujące psa jak rzecz.I chęć zakupu psa bez papierów.Właśnie tacy ludzie napędzają rynek pseudohodowców. MiYu podała Ci link do hodowców.Przeszukaj ogłoszenia,czasami można znaleźć za darmo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa oficjalna religia elit |
kacza...na jego stronce wyczytałam,że uzależnienie od alkoholu też leczy--spróbuj--powodzenia w walce:) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ten jegomość pracuje w nocnym klubie głównie siedząc pod stołem i robi za parówę ...
|
|
Wiem, i liczę na to, się do mnie odezwie:-)
|
|
masz racje to jest tak zwany AZART - kablowki mialy obowiazek utrzymac go w stanie dzialajacym. niestety instalacje sa zlikwidowane. ktos na tym zarabia do dzis. ktos za to wzial kiedys pieniadze.
|
|
dokładnie o tą firmę chodziło, ok dzięki za info
|
|
Zastnawiam sie czy pic .odmowic , nigdy nie wiadomo czy trafi sie na falszywke lub inne swinswo. Chyba kupie aparature i jakas dobra recepture. Bo panstwo i tak niezadba o moje i swoje /fiskalne interesy/ Ja wypowiadam sie za wprowadzeniem sprzedazy alkoholu tylko w panstwowych sklepach i hurtowniach, wzorem krajow skandynawskich np. szwecja . Ciekaw co sadza inni smakosze????/ ![]() rudy błazen z druhem
|
|
żeby forum miało admina nie byłoby takich rzeczy.Napisz coś na władze to zobaczysz jak szybko zdejmą. Parodia ![]()
|
|
zauroczony pod koniec października ?? :P trzeba dostarczyć potwierdzenie opłaty za legitymację ?
|
|
jak on sam sobie nie pomoże- to nikt mu nie pomoże!musi wyciągnąć wnioski i chcieć dać sobie pomóc !
|
|
Lekarz zalecił mi brać sam kwas foliowy do 12 tc. 3 mies. przed ciążą też już brałam. Po 12 tc brałam sam Femibion i było ok. Jeśli nie tolerujesz witamin a wyniki bedziesz miała w porządku to jedz jak najwiecej warzyw i owoców by dostarczyć w sposób natralny potrzebnych witamin, mikro i makroelement ów i bedzie dobrze :) Znam mamy które miały podobne problemy z witaminami i za radą i pod kontrolą lekarza zrezygnowały z nich na rzecz diety bogatej w owoce, warzywa, mięso i nabiał. Co ważne mimo łykani witamin też nalezy dbać o zdrowa dietę :)
|
|
Przyjmę małą kotkę .
|
|
jarecki40--możesz o ile minął okres zawartej umowy,nie wiem na jak długo była podpisana--12 msc.,czy 24 msc,.po tym okresie możesz powiedzieć---DZIĘKUJĘ ZA WASZĄ CHU.... TV I INTERNET-;) ![]()
|
|
Gdzie znajdę hurtownie w Łomży która sprzedaję rzeczy za hurtową cenę ? Chodzi o art spożywcze i mogą być też z ubraniami używanymi . facmen
|
|
aż takie straszne były,czy takie ,,żarte,,? :P
|
|
A co sadzicie o P.Borawska przyjmuje na woj.polskiego ???
|
|
E tam Omania zawsze wygląda zjawiskowo:D
|
|
osk andrzej lesiak bardzo dobry instruktora
|